PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Kardeş Çok Kolay YouTube'deki Videoları Kaydetmek..

Hemen Anlatayım

Örnek Olarak Bir Videoyu ele Alalım...

Video'u izlemeye başladın. Yüklendikçe İzleniyor. Bu Yüklenen Video Tamamlandıktan Sonra Bilgisayarında Bulunan Temporary Internet Files Klasörüne Yükleniyor Otomatik.

C:\Documents and Settings\PC\Local Settings\Temporary Internet Files
    -------------------------------->PC<----------- Buradaki PC bilgisayarında kullanmış olduğun oturum yöneticis neyse devamına gelelim...

Her İzlediğin Video Temporary Internet Files'un İçine DosyaAdi.flv Olarak Kaydoluyor... bunuda Flash 8 ile veya FLV to Avi'ye Çevirerek Media Player'da İzleyebilirsin.

aa evet.. o yolu biliyorumm.. yani temporary internet files a kaydoluyor o dosya.. istersem onu ordan alıp flash a import edip, swf ye çevirip onu siteme yükletebilirim.. bu kolay zaten...ama o swf yi kendi host umun içine koymam gerek.. oysa ben onu istemiyorum çünkü host da yer kaplıyor.. yani youtube da zaten hazır ı var.. direk youtube daki video yu bir şekilde (swf olduğu için) yükletmek istiyorum..

Varsayılan ben sana yollarım mailini yaz

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter

serialli ve kullanışlı olaanı var

Desteklediği FORMATLAR Aşağıdadır :

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter contains Video to 3GP Converter, Video to PSP Converter, Video to PS3 Converter, Video to MP4 Converter, Video to iPod Converter, Video to Zune Converter, Video to Xbox Converter. It is a AVI/3GP/MP4 file conversion for your portable media player (MP4 player), iPod, Apple TV, PSP, PS3, Zune, Xbox360, Archos, Cellular Phone, Pocket PC, Palm etc .Integrated world class MPEG4/H264 encoder brings you amazing video quality with super fast conversion speed.

It can convert almost all video format, e.g. DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, MOD, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, VOB to AVI/MPEG/ASF/WMV/3GP/MP4 Video format.

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter support so many portable media player (MP4 player) such as iPod, Apple TV, PSP, PS3, Zune, Xbox, Acrchos AV400, Archos AV500, Archos AV700, Archos Gmini402, iRiver PMP-100, Creative Zen Vision, etc.

Benzer Başlıklar

1. video daki şarkıyı mp3 e çevirme
    destructors tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.03.2010, 20:47
  2. Youtube.com daki videoları direk foruma eklemek
    mrtaxy tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.11.2006, 19:44
  3. youtube.com daki videoalrı bilgisayarıma nasıl indirebilirim
    gokberkkuytul tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2