PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan youtube daki video yu nasıl flash a yukletebilirim?

mrb, flash da bir site yaptım.. ve www.youtube.com daki vbir ideo yu yükletmek istiyorum.. youtube da 2 tane kod var .üst üste duran... hangisini yazayım? ve flash da action da hangi actions ı yazmam gerekir? loadmovie mi yoksa get url mi? yardımcı olursanız sevinirim... filiz

alttaki kodu yazacaksın tabiki . üstteki link direk youtube yi açıyor. alttaki ile sitende o video yu görüntüleyebilirsin. flash konusunda bi bilgim yok. yardımcı olmuşumdur umarım.

işine yarar mı bilmiyorum. youtube ve google daki videoların adreslerini www.videosakla.com adresinde yazan kutucuğa yazıp sağdan siteyi seçip download a basarsan o videoları bilgisayarına .fla uzantılı indirebilirsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: trityum
    işine yarar mı bilmiyorum. youtube ve google daki videoların adreslerini www.videosakla.com adresinde yazan kutucuğa yazıp sağdan siteyi seçip download a basarsan o videoları bilgisayarına .fla uzantılı indirebilirsin.
    evet bu şekilde flash a atılabilir. ayrıca fla uzantılı bir dosyayı Xilisoft 3GP Video Converter adlı bir prog kullanarak .avi .mpg gibi türlere dönüştürebilirsin. ama siteyi kendin koyacağın videolarla şişirmek yerine youtube den alacağın linkle daha hafif tutabilirsin. ama yinede sen bilirsin.

hımmm sanırım tam olarak anlatamadım sorunumu. demek istediğim şey şu tam olarak... youtube daki videoların tamamı swf değilmi? (yani flash) benim amacım sadece o video nun yanındaki kodu yazarak kendi sitemdeki swf nin içine yükletmek.. ama aynen youtube da göründüğü gibi.. (hani yonja daki gibi)... nasıl ki loadmovie ile swf leri dışardan yükletebiliyoruz sitemize, aynı mantık..

Benzer Başlıklar

1. video daki şarkıyı mp3 e çevirme
    destructors tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.03.2010, 21:47
  2. Youtube.com daki videoları direk foruma eklemek
    mrtaxy tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.11.2006, 20:44
  3. youtube.com daki videoalrı bilgisayarıma nasıl indirebilirim
    gokberkkuytul tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2