+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: edutime-lütfen yardım edin
-
17.02.2007 14:08 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- istanbul
edutime-lütfen yardım edin
merhaba arkadaşlar...ben aranıza daha yeni katıldım ve bu web işinde de daha yeniyim.kendimi kısa zamanda geliştirmek için de Edutime adlı kurumun web-grafik tasarımı kursuna yazılmayı düşünüyorum...acaba faydası olur mu?ha bu arada aklımdayken söyleyim.bu kursa bi iş bulmak amacaıyla değil sadece ilerde meslek hayatımda yardımcı olsun,CV'e bi katkısı olsun diye gitmeyi düşünüyorum.yani meslek hayatımda web tasarımcısı olup parayı burdan kazanmak istemiyorum.sadece ek bilgim olsun diye...bu pencereden bakıldığında bana faydası olur mu?bilenler lütfen yardımcı olursa çok sevinirim.daha şimdiden çok teşekkürler :?:
-
17.02.2007 22:48 #2
Bu ilerideki hedefinin ne olduğuna ve bu hedefi ne zaman gerçekleştirmek istediğine bağlı.
Belki işine daha faydalı bir kurs alanı bulabilirsin. Web teknolojileri ise hızlı gelişiyor, kursa gidip sonra arayı açarsan geri kalabilirsin.
-
17.02.2007 22:53 #3
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- istanbul
benim asıl bu kursu almamın sebebi hem web tasarımını çok sevmem ve zevk almam hem de işletme bölümünde okuduğum için ilerde bi iş imkanı olduğunda beni diğerlerinden ayıran bi özelliğim olsun diye...tabiki devamlı kendimi geliştircem.çünkü bu işten zevk alıyorum.ilk önce photoshop,dreamweaver gibi programların temel kurallarını öğrenirsem gerisini de kendim gelişriririm diye düşündüm.işte temel kuralları öğrenmek için de bu kursa yazılmayı düşünüyorum.
-
17.02.2007 23:00 #4
İngilizceniz varsa kendinizde rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Web tasarımı ile ilgili (Ayrıca photoshop,dreamweaver gibi programlarla ilgili) internette birçok kaynak mevcut.
-
17.02.2007 23:06 #5
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- istanbul
evet bazı arkadaşlarım da aynısını söylediler yani inernetten öğrenebileceğimi.fakat ingilizcem iyi olmakla beraber uygulamalı olmadıktan sonra yani başımda biri göstermedikçe açıkçası pek iyi anlayamıyorum.
Benzer Başlıklar
-
php lütfen yardım edin
gulay753 tarafından PHP forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 14.01.2007, 02:44 -
Lütfen yardım edin
maniaboy tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.07.2006, 23:51

Alıntıyla Yanıtla

pixel seçimi monitor uyarısı sınırdışı...
Bugün, 18:10 / Donanım