+ Başlığa Yanıt Yaz
652 sonuçtan 236 - 240 arası sonuçlar
Başlık: Düzenlediğiniz Logoları Paylaşın
-
12.04.2007 23:51 #236
insafsız benim "Yahuu" çalışmamıda kaynaksız yayınlamış. Cidden sinirlendim...
-
13.04.2007 01:08 #237
Desteğiniz için bütün arkadaşlara teker teker teşekkür ederim. Hepimiz bir olursak ne kadar güçlü olabileceğimizi gösterdik. Birlikten kuvvet doğar demişler. Bu kuvvet de şu sessiz sokakta epey gürültü yaptı. Zaten moderatör sayısı üye sayısından fazla, . kadar bi forum. En sevindiğim nokta da o 3-4 üye adminlerinin hırsız olduğunu gördü. Bir daha o foruma o kadar itibar etmeyecekler.
Ve bu sensizlik sokağı denen dandik forum, üye olmayan kişilerin forum içeriğini görmesini, arama yapmasını yasaklamış sanırım. Veya benim IP mimlendi. Çok da... (tın)
-
13.04.2007 14:46 #238
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Reykjavík (İzlanda)
- Mesaj
- 307
Bu kuvvet de şu sessiz sokakta epey gürültü yaptı
Arkadaşlar önce herkes sakin olsun alıntı yazmadan koymuşlar ama bizde onların forumuna üye olarak aslında onlara destek oluyoruz.Bir kişi üye olsun buraya yazsın ondan sonra ne yazmak istiyosanız o şifreyle yazın...(zaten ilk linkin konusunu silmişler ikinci linkte kilitlenmiş)
-
13.04.2007 15:09 #239
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Reykjavík (İzlanda)
- Mesaj
- 307
'd' ve 'o' harfini aldım anne oldu ve en altaki resmede pc net logosu koydum bundan sonra böyle yapalım mı diye ama nerden bilcekler sitenin tam ismini


-
13.04.2007 15:23 #240
O olabilir ancak tepkiye gelemiyorlar. Hemen engellemişler. Yaptıkları şeyin yanlış olduğunu biliyorlar, kendilerini savunamıyorlar, hemen bu yola başvuruyorlar.
"Admininizi iyi tanıyın" dedim. Biri (mod) çıkıp "sen bizim adminimiz hakkında nasıl böyle konuşursun" dedi. "Admin ben yaptım demedi, alıntı zaten bunlar" dedi. "Emeğe saygı" demek bunları oraya ekleme emeğiymiş. Emeğe bak! Hırsıza teşekkür eden ev sahibi! "Evimi soymak için çok emek harcadın, yorulmuşsundur, sana bi kahve yapayım!". "Ya bizim emeğimiz ne olacak?" Alıntı dedikleri başlıktaki konuşmalara bakın:
1: Çok güzel olmuş adminim.
2: Şu logoyu çok beğendim.
3: Eline sağlık adminim. Çok güzel olmuş.
Admin: Rica ederim.
Ne PCnet adı geçiyor, ne bir link var. "Ben yaptım" demesede onu ima ediyor. Resmen çalmış. Sonra da bana "Nette olan netindir" terbiyesizliğine kadar götürdü işi.
Benim isteğim, dergimiz buradaki kullanıcılarına sahip çıksın. Bu logolardan "suç teşkil etmeyecek" olanları dergide yayınlasın. Yarın birgün kimse çalamaz. Biri bir foruma bunları kendi emeği gibi eklemeye kalkınca, üyeler "hadi ordan, biz bunu PCnet'te gördük" desin.
Benzer Başlıklar
-
Logoları Silmek
semihmumcular tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 20.05.2007, 17:40 -
nokia logoları
fatihesen576 tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.05.2005, 17:14 -
takım logoları
Mummy tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.01.2005, 23:34 -
Yeni bir proje, lütfen görüşlerinizi paylaşın
Neoobe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.11.2004, 16:48



Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 22:30 / Donanım