+ Başlığa Yanıt Yaz
652 sonuçtan 241 - 245 arası sonuçlar
Başlık: Düzenlediğiniz Logoları Paylaşın
-
13.04.2007 15:50 #241
Evet burada gerçekten çok güzel çalışmalar var.Üstelik ciddi çalışmalar bunlar.Yani dergide yayınlanabilecek nitelikte.samterk'e kesinlikle katılıyorum.Hem ayrıca PCnet ailesinden de böyle güzel ürünlerin çıkması da ayrı bir şereftir bence.
Kolay gelsin.
-
13.04.2007 15:56 #242cpnetMisafir
ya amma büyütttünüz ya. tamam emek verdiniz ama hiç aklınıza şu geldimi
çoğunuz)siz bunları korsan windwos xp bilgisayarda internetten bulduğunuz korsan serialları photoshopa girerek programı yasadışı kullandınız. insanların emeğini bir kalemde sildiniz. şimdi gelip bana emekten carttan curttan bahsetmeyin. korsan programlarla bir şeyler yapmaya çalıştınız. tamam yaptıklarınıza bir şey demiyoum ama hiç değilse emekten bahsetmeyin şurada ya.
-
13.04.2007 15:59 #243
Teşekkürler zango. Bu logoların birçoğu dergi için ters düşebilir ama en azından böyle niyetleri olursa, biz de buna göre logoları yeniden elden geçiririz. Dergiye konabilecek niteliğe getiririz.
"Delikanlı"yı hatırlarsınız. Ne de güzel olmuştu. Hiç ummadığım kişilerden "PCnet'te yazıda adını gördük" diye haberler gelmişti o zaman. Bu da onun gibi hoş bir anı olabilir bizim için. Dergi okuyucuları da sayemizde gülmüş olurlar. Hem de "bu forumda iş var galiba" diye düşünürler, forumumuz da yeni üyeler kazanmış olur.
-
13.04.2007 16:12 #244cpnetMisafir
delikanlıyı nasıl hatırlamayız ya!!!!??? hatta dergide "bunları başka yerde görmüş olabilirsiniz..." diye bir ibare de vardı. Emekten bahseden sizler maalesef bazılarının ürettiği bu sözleri foruma taşımıştınız ve dergide sizin adınızla yayınlanmıştı. halbuki söz size ait değildi. siz sadece sağ tıkla kopyala sağ tıkla yapıştır yapmıştınız. madem emek diyorsunuz bunda da siz emeğe saygı göstermemiş olmuyor musunuz? neyse... ben bunların dergide basılmasına karşıyım. daha yararlı bilgiler olabilir yerine. eyi günler.
-
13.04.2007 16:21 #245
Birader, saçma sapan genelleme yaparak hepimizi suçluyorsun, beni de deli ediyorsun. Hakaret sınırına dayadın eleştirini, artı, hiçbir dayanağın yok. "Emekten carttan curttan" nedir yahu? Biz hiç emek harcamadık mı? Korsan kullandığımızı nereden biliyorsun? Deneme sürümü diye birşey hiç mi duymadın? Delikanlı da bilinen bir başlıktı, içeriği buradaki üyelerce yazılmıştı. Kimsenin birşeyi çaldığını zannetmiyorum. Buradaki üyeleri diğer forumdaki üyelerle karıştırma. Burada seviyesiz insanlar barınamaz.
"Bunları başka yerde görmüş olabilirsiniz" diyerek PCnet dergisi kendi forumuna gönderme yapıyor. Sen PCnet'i de hırsızlıkla suçlamış oluyorsun. bu arada. İnsanlara saygılı ol.En son samterk tarafından düzenlenmiştir: 13.04.2007 16:23
Benzer Başlıklar
-
Logoları Silmek
semihmumcular tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 20.05.2007, 17:40 -
nokia logoları
fatihesen576 tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.05.2005, 17:14 -
takım logoları
Mummy tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.01.2005, 23:34 -
Yeni bir proje, lütfen görüşlerinizi paylaşın
Neoobe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.11.2004, 16:48

Alıntıyla Yanıtla

bu laptop vice city'i kasmadan açar mı?
Bugün, 22:32 / Oyunlar