PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 50 / 131 İlkİlk ... 4046474849505152535460100 ... SonSon
652 sonuçtan 246 - 250 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: cpnet Mesajı Görüntüle
    delikanlıyı nasıl hatırlamayız ya!!!!??? hatta dergide "bunları başka yerde görmüş olabilirsiniz..." diye bir ibare de vardı. Emekten bahseden sizler maalesef bazılarının ürettiği bu sözleri foruma taşımıştınız ve dergide sizin adınızla yayınlanmıştı. halbuki söz size ait değildi. siz sadece sağ tıkla kopyala sağ tıkla yapıştır yapmıştınız. madem emek diyorsunuz bunda da siz emeğe saygı göstermemiş olmuyor musunuz? neyse... ben bunların dergide basılmasına karşıyım. daha yararlı bilgiler olabilir yerine. eyi günler.
    Gereksiz şeyler yazıyorsun bence yapma... Enerjini tüketmek için kavga etmek istiyorsan başka platformlarda denemelisin.
    En son WayneJunction tarafından düzenlenmiştir: 13.04.2007 16:41 Sebep: imla düzenlemesi...

Her başlıkta mutlaka cılkını çıkaran birileri olur...
    Halbuki insanlar akıllarını tartışmak yerine mantıklı işlere harcasalar çok daha farklı olur.
    Kısacası,takmaya değmez.Hakaretle bir yere varılamaz.Biz en iyisi logolarımızı paylaşmaya devam edelim.
    Kolay gelsin.

Smile

Arkadaşlar;

Bundan sonra yaptığınız çalışmaların içine şu imzayı eklemenizi rica ediyorum.

Önizleme

PSD Dosyası [photoshop sux document]
    İndirmek İçin Tıklayınız

Bu konu da bana katılırsanız çok sevinirim.

İyi Çalışmalar.
    En son JaMaL tarafından düzenlenmiştir: 13.04.2007 19:52
    Selam, yine biz.

@Jamal gerçekten onu yapan kimse çok büyük ayıp etmiş, senin verdiğin linke tıkladım baktım, o konu yok silmiş heralde siteyi de aradım ama sitede öyle birşey yok heralde utandıda sildi arkadaş, tabi eğer konu orda olsaydı ben gayet güzel bir mesajla ona doğru geliyordum...

Neyse senin verdiğin imzayı büyük zevkle -ki ben çalışma yaparsam- eklerim...
    En son MehmetNadir tarafından düzenlenmiştir: 13.04.2007 19:51

enteresan bi olay ve cpnet'in yorum daha enteresan

bilginize (lisanslı program "ve oyun" alayım derken tüm parayı yazılıma yatırdığım için hala 4 senelik extra yavaş bilgisayarla idare etmeye çalışıyorum) genelleme yapmak iyi değildir

bu arada benimde canım çekti, bende biraz bişeyler yapayım bari

Benzer Başlıklar

1. Logoları Silmek
    semihmumcular tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.05.2007, 17:40
  2. nokia logoları
    fatihesen576 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.05.2005, 17:14
  3. takım logoları
    Mummy tarafından Oyunlar forumunda