PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 54 / 131 İlkİlk ... 44450515253545556575864104 ... SonSon
652 sonuçtan 266 - 270 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: MehmetNadir Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar ben bütün logoları toparladım tek sayfada yayınladım eğer tek sayfadan bakmak isterseniz buradan bakabilirsiniz
    Not: Ben en çok beğenilen ve profesyonelce hazırlanmış çalışmaları bir araya getirdim. Benim ki yok onunki var muhabbetine lütfen girmeyelim...
    Bence bir çatı altında toplayarak iyi etmişsiniz. Ayrıca Kullanıcı hesap adlarımızı eklemeyi ihmal etmediğini için teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Hepsini aynı sayfada toplaman iyi olmuş tekrar bakmak isteyenler sayfa sayfa dolaşmak zorunda kalmıyacak.

Sayfaları tek tek gezerek logolara baktım beni biraz sıktı bu durum, dedim hem benim keyfim yerine gelsin hemde diğer arkadaşlar tek sayfadan rahatlıkla baksınlar, yorumlarınız için teşekkür ederim.

WayneJunction kullanıcı adlarını eklemezsem eyıp etmiş olurdum hangisi kimin anlaşılsın demi?

Bence iyi etmişsin kimin yazdığını belirterek..
    İyi çalışmalar.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: cpnet Mesajı Görüntüle
    ya amma büyütttünüz ya. tamam emek verdiniz ama hiç aklınıza şu geldimiçoğunuz)siz bunları korsan windwos xp bilgisayarda internetten bulduğunuz korsan serialları photoshopa girerek programı yasadışı kullandınız. insanların emeğini bir kalemde sildiniz. şimdi gelip bana emekten carttan curttan bahsetmeyin. korsan programlarla bir şeyler yapmaya çalıştınız. tamam yaptıklarınıza bir şey demiyoum ama hiç değilse emekten bahsetmeyin şurada ya.
    meraba demek isterdim ama maşallah öle bi suçlamışsınızki milleti oyüzden demiyorum birde paen kesinlikle painte yaptım fotoşoptan hiç anlamam kendi adıma
    birde bilip bilmeden herkesi suçlamaz san çok iyi olur saygılar...(sen hariç)

NOT:nedenini biliyosun zaten

Benzer Başlıklar

1. Logoları Silmek
    semihmumcular tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.05.2007, 17:40
  2. nokia logoları
    fatihesen576 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.05.2005, 17:14
  3. takım logoları
    Mummy tarafından Oyunlar forumunda