PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 80 / 131 İlkİlk ... 307076777879808182838490130 ... SonSon
652 sonuçtan 396 - 400 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: dbaris Mesajı Görüntüle
    bunda amaç nedir? yani yayınlansa ne sağlayacak, ne getirecek ne götürecek
    ?
    Buyur,burdan yak.,
    dbaris,bir sebebi var ki istiyoruz.Arkadaşlar emek veriyorlar ve yaptığımız çalışmanın kimseye zararı yok.Aksine,burada ciddi bir iş yapmanın yanında insanlar da eğlenmiş oluyor.Sırf bir tartışma çıksın,millet laf yetiştirsin diye mesaj yazma.Forumun da bir adabı var.
    Kolay gelsin.

ben kimsenin emeğine şuyuna buyuna bir şey demiyorum. ama bunun dergide gereksiz olacağını düşünüyorum. bilmem bana katılan var mı? burada internette var işte. yeterli bence.
    LINUX KULLANIN; paramız ABD'ye gitmesin.
    www.pardus-linux.org

Bu logoların dergide yayınlanmasını ben de çok isterim, çok mutlu olurum. Ama bence heveslenmeyin arkadaşlar. Çünkü gerçekten zor. Telif konusu var, artı, bazı logolar firmalara "küçük düşürücü" gelebilir. Kalkıp dava açmaya kalkarlar vs vs. Yani bir süzgeçten geçmesi lazım logoların. Bu da kalite kaybına neden olur. En komik logolar bu sınıflandırmaya göre elenebilir.

Amaaa, burada bir yetkili derse ki: "Beyler, burda yapmışsınız güzel birşeyler, takdir ettik. Ama bunları argosuz, hakaretsiz vs. bir hale getirip yüksek çözünürlükte olan hallerini bize yollarsanız dergimizde yayınlarız", o dakka hemen filtreleri çalıştırırız Sigarada, bacada, çaydanlıkta, heryerde filtre var, logolarda neden olmasın!

Aynen katılıyorum.Öncelikle firmalarla görüşülüp,formaliteler halledilebilirse,yayınlanmaları için pek bir engel kalmamış olacaktır.Ama işin zor kısmı her firmayı ikna edebilmek.
    Kolay gelsin.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Varsayılan mrb

iyide hangi biriyle görüşecekler ki bi dünya marka var hepsiylede görüşemiyceklerine göre bu iş yaş
    saygılar...

Benzer Başlıklar

1. Logoları Silmek
    semihmumcular tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.05.2007, 17:40
  2. nokia logoları
    fatihesen576 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.05.2005, 17:14
  3. takım logoları
    Mummy tarafından Oyunlar forumunda