PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
    yanlış anlamadıysam dizi ve filmlerin olduğu bir site kuracaksın. ve bunlkara ulaşmak paralı olacak.
    ayrıca dizi ve filmlerde televizyondan kaydedilecek.

sonuç olarak, elinde ticari hakları bulunmayan filmleri lisansını almadan yayınlayacaksın. bir de bunun için para talep edeceksin. Hatta bunu bir internet sitesi kurarak tasarlayıp yapacaksın.

hukuk okumuyorum ama bana sorsalar buna nitelikli dolandırıcılık derim.
    unutmadan bir de sunucuyu evine kuracak delilleri evde saklayacaksın.

e banada kolay gelsin demek düşer.
    Evet Tv den kayıt yapacağım dizi vs ama Filim olayına gelince bu işin yasal yönünü araştırıp ona göre telif hakkı vs ödenmesi gerekiyorsa onu da yaparım.
    Sonuçta Siteye giren Üyeler hiç kesintisiz istediği filimi veya diziyi İzliyecek hiç bir aksama olma dan bu işi yapan bir sürü site var Youtube,megavideo,metecafe vs örnekleri çok O siteler de Dolandırıcımı Oluyor ?
    en azın dan ben sitemi Ücretli yapacağım gerekli yerler den izin alıp en azın dan belli bir Telif hakkı vs öderim tabi makul bir Ücret olursa bu

Alıntı Orijinalini Gönderen: TMCYEMM Mesajı Görüntüle
    Evet Tv den kayıt yapacağım dizi vs ama Filim olayına gelince bu işin yasal yönünü araştırıp ona göre telif hakkı vs ödenmesi gerekiyorsa onu da yaparım.
    Sonuçta Siteye giren Üyeler hiç kesintisiz istediği filimi veya diziyi İzliyecek hiç bir aksama olma dan bu işi yapan bir sürü site var Youtube,megavideo,metecafe vs örnekleri çok O siteler de Dolandırıcımı Oluyor ?
    en azın dan ben sitemi Ücretli yapacağım gerekli yerler den izin alıp en azın dan belli bir Telif hakkı vs öderim tabi makul bir Ücret olursa bu
    youtube metacafe gibi sitelerin amacı film yayınlamak değil. video paylaşımı asıl amaç kendi çektiğiniz videoları yayınlatmak. ayrıca filmlerin ve dizilerin bölümlerinin kaldırılması için google cidden çok uğraşıyor. çok büyük veritabanları oluşturuluyor.

Ayrıca dizilerinde lisans ücretleri vardır. yapım firmaları genelde kendi adlarına lisanslarlar.

ayrıca milyarlarca dolar harcanarak yapılan filmlerin makul lisans ücretleri olmasını beklemiyorsunuz inşallah.

sonuç olarak tabi yapabilirsiniz. benimki sadece ön uyarı olsun diye.

Benzer Başlıklar

1. web sitesi açmak
    sexbank tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.02.2011, 15:14
  2. Sipariş sitesi açmak istiyorum?
    Mystro tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 10.02.2010, 01:24
  3. Forum sitesi açmak
    abara tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 2