PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Video sitesi açmak İstiyorum

Merhabalar...

Arkadaşlar Video kayıt sitesi açmak İstiyorum yanlız bu Server=Sunucu olayını kendim satın alıp evim de kurmak İstiyorum hangi marka vs neler öneririsiniz ? Ayrıca Host makinasını da evim de Aynı server gibi düşünüyorum

Sunucu fiyatlarına genel olarak baktım 1,3,5,8,10 ve 35 Milyara kadar giden Fiyatlar var ama ilk başlarken benim için hangi marka Sunucu işimi görür ? Youtube tarzı bir video sitesi Olacak ve ayrıca Ücretli olacak sitem

Arkadaşım sunucuyu eve kurmak yerine bir sunucu kiralasan daha iyi olur bence.O fiyatlar sadece sunucunun kasası ve donanımları için olabilir.Ayrıca internet bağlantısı sabit ıpler yazılımlar derken başın çok ağrır.Siteyle mi uğraşacaksın sunucuyla mı?Ayrıca bana göre linux sunucular daha iyi ve sen linux işletim sisteminde sunucu yapılandırabilecekmisin?

Eğer bunların hepsi tamamsa illaki eve alacağım diyorsan snc alabilirsin.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Ücretli video sitesi ? Daha o gün gümlersin .. Yetişkinlere değilse tabi :mrgreen:

yurdumun internet hızı malum formalite malum içerik kısıtlama malum video sitesinin depolama ihtiyacı malum....herşey belli sonuçta...kiralama tarzı yapsan gene boş devlet akşamına yasaklar...başlamadan bitecek bir iş türkiyede bu...

Alıntı Orijinalini Gönderen: yenerberktas Mesajı Görüntüle
    Arkadaşım sunucuyu eve kurmak yerine bir sunucu kiralasan daha iyi olur bence.O fiyatlar sadece sunucunun kasası ve donanımları için olabilir.Ayrıca internet bağlantısı sabit ıpler yazılımlar derken başın çok ağrır.Siteyle mi uğraşacaksın sunucuyla mı?Ayrıca bana göre linux sunucular daha iyi ve sen linux işletim sisteminde sunucu yapılandırabilecekmisin?

Eğer bunların hepsi tamamsa illaki eve alacağım diyorsan snc alabilirsin.
    Arkadaşım araştırdım yıllık 600 Dolar nediye vereyim onu vereceğime kendi Sunucumu alırım hiç başım Ağrımaz Diğer dediklerine gelince hepsi zamanla olur her işin bir zorluğu vardır

Benzer Başlıklar

1. web sitesi açmak
    sexbank tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.02.2011, 16:14
  2. Sipariş sitesi açmak istiyorum?
    Mystro tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 10.02.2010, 02:24
  3. Forum sitesi açmak
    abara tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 2