PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Web Sitesi Açmak İstiyorum!!

Arkadaşlar yaptığım iş üzerine .com, .com.tr, .net ya da .info şeklinde kendime web sitesi açmak istiyorum. Ben seramik-fayans döşeme ustasıyım. 12 yıldır bu işi yaparak geçimimi sağlıyorum. İşim gereği yeni kartvizit bastıracağım ve bu kartvizitte açmak istediğim web sitemde yazılı olacak. Örnek: www.krazky.com.tr veya diğer uzantılarla... Bu sitede http://www.ihs.com.tr/mainMenu.html uygun fiyatlarda site açmam mümkün gibi. Yanlız bilmek istediğim şu; böyle bir site açmış olsam kendi yaptığım işlerimin resimlerini, videolarını sitemde kendim kontrol ederek yayınlayabilir miyim ? Dışardan müdahale olmadan kendi kontrol panelimle her yeni işimde resim ekleyebilir miyim ? Böyle birşeyi blogcu gibi sitelerde yapmak kolay ve güzelde aslında ama ben uzantısı yukarda belirttiğim şekilde olsun istiyorum. Bana hazır site mi tahsis ediyorlar ..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

com.tr olman için ya adın soyadına yada şirket adına olur ve ayrıca şirketin bile olsa Krazky alman için yabancı ortağın olması gerek eğer yoksa yabancı adda com.tr domain verilmiyor.

ben yardimci olayim msn ile baglantiya gecebilirsin msn: casama@casama.ca

hiç kimse hiç bir müdahalede bulunmaz herşey senin kontrolünde scriptini kurarsın siten yayına geçer uzantının bi önemi yok yani

her şey senin elinde ollur karışamazlar ama eger maliye far ederse işşin biter yasal çalışıyosan o ayrı

Benzer Başlıklar

1. web sitesi açmak
    sexbank tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.02.2011, 16:14
  2. Bedava Forum Sitesi Açmak İstiyorum
    altunoz tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.01.2010, 13:51
  3. Web Sitesi kurmak İstiyorum yardım
    TMCYEMM tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 5