PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: yusufdemirkoparan Mesajı Görüntüle
    Metni açalım;
    1- Web siteni kendin tasarlamak istiyorsun,
    2- Ekmeğini web tasarım yolu ile kazanmak ve ailenin geçimi için "web tasarım mesleğini" seçmek istiyorsun,
    3- İşin Ticari-pazarlama yöntemini öğrenmek istiyorsun,
    4- Hangi "SEKTÖRE" yönelik (Pazar araştırması-istatistik bilgi) web tasarım ve yazılımı yapacağın konusunda bilgi istiyorsun ?

Bu istekler burada gerçek anlamda tartışılmalıdır.
    Öncelikle;
    1- İsteklerin doğrultusundaki eğitimlerini / veya bilgilerini sıralamalısın,
    2- Uzun bir "bilgi edinme" yolculuğuna hazır olduğunu paylaşmalısın.

Forum katılımcılarını sağlıklı bilgilendirdiğinde;
    Sana yardımı olacak "gerçek, kılavuz bilgileri" alabilmen çok yüksek olacaktır.
    Biz senin bildiklerin konusunda bilgisiz olursak, yardımımız senin işine yaramaz.

Bilgine.
    ya dostum yani öğrenmek istiyorum öğretecek arkadaş arıyorum bana yardım edecek bu işte ...

Alıntı Orijinalini Gönderen: qarizma016 Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar bende bir ücretsiz web sitesi açıp sitemi tasarlamak ve para kazanmak istiyorum ama nasıl para kazanacığım ve ne sitesi açıcağım ve nasıl tasarlıyacağım hakkında bilgim fazla yok bana yardım edin.LÜTFENN
    basit proğramlarla başla ve bu işin mantığını kavra dweaver gibi proğramlar var onlarla çalışırsan zorlanırsın bu iş için basit proğramlar var dediğim gibi öncleikle mantığını kavra tasarımı sayfaları html kodları alan adı hosting önce bunları öğren
    öğrendikten sonra yapıcan sitenin niteliği önemli mesela öğrencilere hitaben bi site yapabilirsin yada pc ile ilgili site yapabilirsin yani demek istediğim toplumun ilgi alanı neye yönelikse o yönde bi site yapmalısın
    meka akme

Benzer Başlıklar

1. lütfen yardımcı olun
    yusuf_ua tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.01.2010, 05:58
  2. lütfen yardımcı olun
    coskunnnnnnnnn tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.08.2009, 18:04
  3. bilgisayar toplamak istiyorum bana yardımcı olun!!
    harpi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.09.2008, 12:34
  4. lütfen yardımcı olun
    delizirdeli tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.10.2007, 07:22