+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
09.02.2010 14:49 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
Bende Web tasarımı Öğrenek istiyorum??? (Yardımcı olun lütfen)
Arkadaşlar bende bir ücretsiz web sitesi açıp sitemi tasarlamak ve para kazanmak istiyorum ama nasıl para kazanacığım ve ne sitesi açıcağım ve nasıl tasarlıyacağım hakkında bilgim fazla yok bana yardım edin.LÜTFENN
-
09.02.2010 15:21 #2
- Katılım Tarihi
- 2009
eğitim sitelerine bakacaksın, tavsiye ettiklerim,
teknokurs, webhocam
-
09.02.2010 16:03 #3
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- türkiye / istanbul
odaneki diye bir site var orada dün egitim dökümanları bölümünde css egitim dökümanı görmüşrüm bence faydalı bir egitim seti bakmanı tavsiye ederim senin için burada upload ederdimde yasakmı değilmi pek bilmiyorum bakmanı tavsiye ederim
-
09.02.2010 18:04 #4
Bunun için kardeş Günün belli bir zamanını bu işe ayırman gerekiyor ücretsiz site açma hizmeti veren bir çok site var bunlardan yararlanabilirsin..Ben ilk başta HTLM tabanlı sitelerle uğraşmanı öneririm.Böylece kendini geliştirebilirsin.Bende ilk başta HTLM tabanlı sitelerle amatör olarak başladım şimdi kendi kodumu kendim yazıyorum)
Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)
-
15.02.2010 15:53 #5
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Ankara
Metni açalım;
1- Web siteni kendin tasarlamak istiyorsun,
2- Ekmeğini web tasarım yolu ile kazanmak ve ailenin geçimi için "web tasarım mesleğini" seçmek istiyorsun,
3- İşin Ticari-pazarlama yöntemini öğrenmek istiyorsun,
4- Hangi "SEKTÖRE" yönelik (Pazar araştırması-istatistik bilgi) web tasarım ve yazılımı yapacağın konusunda bilgi istiyorsun ?
Bu istekler burada gerçek anlamda tartışılmalıdır.
Öncelikle;
1- İsteklerin doğrultusundaki eğitimlerini / veya bilgilerini sıralamalısın,
2- Uzun bir "bilgi edinme" yolculuğuna hazır olduğunu paylaşmalısın.
Forum katılımcılarını sağlıklı bilgilendirdiğinde;
Sana yardımı olacak "gerçek, kılavuz bilgileri" alabilmen çok yüksek olacaktır.
Biz senin bildiklerin konusunda bilgisiz olursak, yardımımız senin işine yaramaz.
Bilgine.
Benzer Başlıklar
-
lütfen yardımcı olun
yusuf_ua tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 24.01.2010, 06:58 -
lütfen yardımcı olun
coskunnnnnnnnn tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 07.08.2009, 19:04 -
bilgisayar toplamak istiyorum bana yardımcı olun!!
harpi tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.09.2008, 13:34 -
lütfen yardımcı olun
delizirdeli tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 01.10.2007, 08:22

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarımı açılınca hemen...
Bugün, 07:16 / Windows 7