Arkadaşlar bende bir ücretsiz web sitesi açıp sitemi tasarlamak ve para kazanmak istiyorum ama nasıl para kazanacığım ve ne sitesi açıcağım ve nasıl tasarlıyacağım hakkında bilgim fazla yok bana yardım edin.LÜTFENN
odaneki diye bir site var orada dün egitim dökümanları bölümünde css egitim dökümanı görmüşrüm bence faydalı bir egitim seti bakmanı tavsiye ederim senin için burada upload ederdimde yasakmı değilmi pek bilmiyorum bakmanı tavsiye ederim
Bunun için kardeş Günün belli bir zamanını bu işe ayırman gerekiyor ücretsiz site açma hizmeti veren bir çok site var bunlardan yararlanabilirsin..Ben ilk başta HTLM tabanlı sitelerle uğraşmanı öneririm.Böylece kendini geliştirebilirsin.Bende ilk başta HTLM tabanlı sitelerle amatör olarak başladım şimdi kendi kodumu kendim yazıyorum)
Cuiva nwalca Baraddur!! Nai yarvaxëa rasselya taltuva ñotto-carinnar BySauron!
Arkadaşlar bende bir ücretsiz web sitesi açıp sitemi tasarlamak ve para kazanmak istiyorum ama nasıl para kazanacığım ve ne sitesi açıcağım ve nasıl tasarlıyacağım hakkında bilgim fazla yok bana yardım edin.LÜTFENN
Metni açalım;
1- Web siteni kendin tasarlamak istiyorsun,
2- Ekmeğini web tasarım yolu ile kazanmak ve ailenin geçimi için "web tasarım mesleğini" seçmek istiyorsun,
3- İşin Ticari-pazarlama yöntemini öğrenmek istiyorsun,
4- Hangi "SEKTÖRE" yönelik (Pazar araştırması-istatistik bilgi) web tasarım ve yazılımı yapacağın konusunda bilgi istiyorsun ?
Bu istekler burada gerçek anlamda tartışılmalıdır.
Öncelikle;
1- İsteklerin doğrultusundaki eğitimlerini / veya bilgilerini sıralamalısın,
2- Uzun bir "bilgi edinme" yolculuğuna hazır olduğunu paylaşmalısın.
Forum katılımcılarını sağlıklı bilgilendirdiğinde;
Sana yardımı olacak "gerçek, kılavuz bilgileri" alabilmen çok yüksek olacaktır.
Biz senin bildiklerin konusunda bilgisiz olursak, yardımımız senin işine yaramaz.