+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Php Kodu Kullanmak
-
18.02.2010 20:14 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- Mersin/Türkiye
Php Kodu Kullanmak
Arkadaşlar, ben tr.gg uzantılı bir web siteye sahibim. Sorularım şunlar:
1- Bedava-Sitem konumunda Php kodu kullanabilir miyim?
2- Eğer Bedava-Sitem sunucusunda kullanabilmem mümkün değilse bana Php destekleyen ücretsiz bir sunucu önerebilir misiniz?
Cevap verebilirseniz sevinirim. İyi günler.http://www.imparatorluklar.com/
Windows Xp Kullanıcısı
PCnet okuyucusu
Oyun Yapımcısı
Öğrenci
www.kaplanyapimcilik.tr.gg
www.oyunyapim.com
Hayat, Serdar'ı niye yoruyosun?

-
20.03.2010 07:05 #2
- Katılım Tarihi
- 2007
tr.gg ile bence uğraşma çok başarılı bişey çıkaramazsın kendini tatmin etmiş olursu ama karşındaki girmek bile istemez tr.gg free siteye bence .com .net gibi uzantılı adres al ucuza bir host ayarla daha yararlı olacaktır emin ol.
-
21.03.2010 22:48 #3
pokker1
ne alakası var herşey para değil. Eğer fazla paran yok ben php öğrenmek için diyorsan sana tavsiyem localhostta çalışman...
Yok kardeş ben ücretsiz hostinglerde boş boş gezmek istiyorum diyorsan bytehost, freehostia, 000webhost gibi saçma sapan dandik web hostingler var açarsın siteyi sonra kaparlar.
eee ne yapim dersen?
Sana tavsiyem blogspot'tan bir alan alman benim gibi ve daha sonra alan adı ile istediğin bir isim ile siteni yayınlarsın mesela ben blogspot olan alan adını 10 ytl lik bir domain ile isim.com şekline sokmayı düşünüyorm. Ki önemli olan paralı yada bilmem neli site değil içeriidir. evrenselmüzik blogspot veya bir çok blogspot siteleri pagaranklarına bakmak l azı mD:x
Benzer Başlıklar
-
Asp Kodu içinde Nasıl HTML kodu kullanabilirim...
Biza tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 05.11.2007, 03:22 -
bilgisayarda 2 msn kullanmak
celik28 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 19.10.2005, 15:58 -
webde RGB dışında renk kodu kullanmak
yirmibininci tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 03.09.2005, 15:49 -
XML Kullanmak
Lets_Turn tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.01.2005, 17:58 -
Neden kabloneti kullanmak için kablotv'de kullanmak zorunda.
etke tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.11.2003, 13:54

Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 22:45 / Donanım