PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan wampserver phpmyadmın erişim engellendi hatası

Arkadaşlar ben wampserveri daha önce kullandım ama boyle bir hata ile karşılaşmamıştım en son kullandığımda çok güzel çalışıyordu ben wampserver açıkken modemin kablosunu çektim ve tekrar taktım açmayı denediğimde bununla karşılarştım sizce hata nedir ?

Teşekkürler...

ortak php myadmin i tekrar download et. ve wamp dizini altına cıkar.. sonra localhosttan phpmy admin ( download edip wamp dizini altına cıkardıgın klasor ) klasorunu sec

tamam tek farkı saatin yanındaki logoya tıklayıp phpmyadmin e gecemiyorsun o kadarcık
    localhosta gecip tıklaman gerekecek...

ben de xampp 'a giremiyorum : Şifre falan kabul etmiyor ,ne yapabilirim ?phpMyAdmin - Hata

Oturum hatasız olarak başlatılamıyor, lütfen PHP ve/veya web sunucusu günlüğü dosyanızda verilen hataları kontrol edin ve PHP kurulumunuzu düzgün olarak yapılandırın. diyor

wampserver'a reset atın php myadmin i etkisizleştirip yeniden kurun sorun devam eiyorsa wampserver ı kurduğunuz dizinden kaldırın ve en baştan başka bir dizine kurun (yani C sürücüsüne kurduysanız D sürücüsüne kurun)

Teşekkür ederim sorun halloldu ; güvenlik duvarının gelişmiş ayarlarından herşeye izin verdim ve düzeldi .

Benzer Başlıklar

1. Erişim Engellendi hatası
    scatman_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.09.2010, 00:25
  2. Erişim engellendi hatası yardım
    feragante tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 26.08.2009, 12:12
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 03.06.2009, 00:21
  4. win 2000 server erişim engellendi hatası