+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: Html sayfaya php sayfa çağırma ?
-
04.06.2011 14:55 #1hataMisafir
Html sayfaya php sayfa çağırma ?
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde 2 adet sayfa var ve bunların biri html diğeri php.
Ben html sayfada şöyle bir kod kullanıyorum.
Yani php sayfayı iframe ile çağırıyorum. Fakat sayfayı kaydedip açtığımda direk php sayfasını açıyor. iframe olarak gelmiyor direk o sayfayı açıyor. Acaba başka bir kod mu kullanmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum<iframe name="iframe" src="kayit.php" width="470" height="470" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" align="absmiddle" border="0" frameborder="0">
</iframe>
İyi Günler
-
06.06.2011 08:38 #2
Peki niye html sayfasına php çağırmaya çalışıyorsunuz ? php sayfasından html'i çağırsanız daha mantıklı. Ayrıca frame'ler arama motorları tarafından desteklenmez (sevilmez) aklınızda bulunsun.
-
09.06.2011 18:45 #3hataMisafir
Aslında şöyle bir durum var. Benim bir oyun serverim var ve bu oyun serverinin kayıt sayfası php ile hazırlanmış. Facebookda kurduğum sayfaya direk kayıt sayfasını entegre etmek istiyorum ki burada Facebook'un html özelliği devreye giriyor. Yanlız oradada iframe verdiğim zaman aynı sorun oluyor direk php olan sayfa açılıyor. Peki şöyle bir şey olamaz mı PHP sayfası iframe olarak çağrılamazmı. Aslında include ile de
denedim ama oradada aynı sorun oldu. Olay çok karmaşık. İnşallah çözülür
Benzer Başlıklar
-
Sayfaya iframe gibi sayfa çağırma nasıl olur
carizma76 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 09.06.2009, 18:53 -
Bir sayfaya başka bir sayfa entegre etmek
death_magnetic tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 17.01.2009, 12:26 -
Html sayfada Sayfa içinde sayfa açma
cyborg55 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 27.06.2008, 22:22 -
Html sayfaya text sayaç koymak??
SweetyCat tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 02.01.2005, 22:48

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı sorunu
Bugün, 11:51 / Donanım