PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan sonuç kaydettirme html

Merhabalar. Benim sorum şöyle:
    Şimdi ben siteme 3 adet textbox ( isim, soyisim, yorum) kutusu ekledim ve 1 adette gönder butonu ekledim. Javascript ile çalışıp her yazılan yorumu sayfanın alt tarafına eklediğim 30 adet text kutusuna yazdırıyorum. Fakat sayfayı internet sayfasına koyup yorum yazıp gönder diyorum. Sayfadan çıkıp yeniden girince yazdığım yorum silinmiş oluyor. Öğretmene sordum yazılan yorumların ya database de toplanması ( kaydedilmesi ) gerekiyor yada herhangi bir variable ye kaydedilmesi gerekiyor dedi. Ben şöyle bir şey düşündüm. A sayfasına yorum yazılıp gönder dendikten sonra yorum
    hem a sayfasında görükecek hemde b sayfasındaki text kutusuna kayıt ettirilecek. Böyle birşey mümkün müdür acaba ? Mümkünse nasıl olabilir.

Şimdi bu işlem gözünüzde büyümesin basit bir asp.net veya php eğitimi ile bu kayıt ve görüntüleme işlemini basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. bunun için webteders.com veya kariyervideo.com dan video anlatım görüntülerini izleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim... (Biraz geç oldu kusura bakmayın site bakımda olarak gösteriyordu bende siteye giriş yapamıyordum)

Benzer Başlıklar

1. Limewire sonuç bulmuyor
    ANELKA39 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 12.12.2008, 19:25
  2. sonuç yorumlamak
    basarkaradag tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.10.2005, 14:24
  3. Google'a site kaydettirme
    carters tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4