PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Post Web Tsarım Bilen (E-ticaret)

Abiler Türkçe Dersi Hocamız Aynı zamanda Bilgisayar Dersi Öğretmenimiz... Bize İnternet Sitesi Yapacağımızı Söyledi ve Bu Sitelerin E-Ticaret olacanığı açıkladı ve bize sektörler verdi bana kalan sektör inşaat emlak sitesi yardımlarını bekliyorum ... Java Scp Olsa Daha İyi Not Alırım Tüm arkadaşlarımda böle forumlarda konu açarak yaptırmışlar Ben PCNET İ sevdiğim için seçtim Yardımlarınızı Bekliyorum
    Not Bu Türkçe Projemiz En Önemli Dersimiz ve Diğer 5ler arasında 4 olmasını istemem ... Bana e-posta yoluyla yada konuyu devam etitererk ulaşa bilrsiniz

şimdi sen gittigidiyor.com , sahibinden.com gibi bi sitemi istiyorsun bide bu sitenin temasını yazarım scriptinide yazmaya çalışırım fakat java olayına karışmam php ile yazarım birde daha önce hiç bi deneyimin varmı scripti yazarım ama bişiy anlamazsan boşu boşuna yazmayalm yani

HocayLa Geri Kalanını Yparaız Abi Benimde Uzmanlar kadar olmasa Bilgim war .. Saolasın ... Abi Bana Htmlyi Bir Nor Belgesi olsun wordpard olsun yazdırma Programlarında Bende Dreamwear Da Olsun Her Programla Geri Kalan işleri yaparım intten indirmem için Bir Link verirsin ? 'ALLAH RAZI OLSUN '
    En son mertkby tarafından düzenlenmiştir: 02.01.2012 22:15

Katılım Tarihi
    2012
    Yer
    İzmir karşıyaka

Bu ödevini dreamviewer ile kolaylıkla yapabilirsin biz derste site oluşturmuştuk dreamviewer ile (Not: 8. sınıftayım daha )

Tabi renklerini istediğin fontları birlikte seçip güzel bişeyler yapabiliriz

DiğerDerSlerden Ona vakit bulamıyorum .s yani matematik zorlamasa oda hergün 50 60 soru çözün diyor deftere bide sen ne zaman bana bunu ayralrsın
    Not : h t t p : / / w w w . s a h i t e m l a k . c o m / Renkler burdaki giibi istedğimdi sitede öernek boşlukları silekerk baka bilirsin peki ne zamn ve linkleri nasıl alıcm upload mı edicn bir indirme sitesine ?

Benzer Başlıklar

1. Bende web tsarım öğrenmek istiyorum.(YARDIM EDİN.)
    qarizma016 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 07.02.2010, 03:23
  2. e-ticaret
    s_a_i_h_l tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.04.2008, 14:30
  3. e-ticaret
    altininternet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.11.2005, 19:37
  4. e ticaret