+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
06.02.2012 17:58 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
- Yer
- İskenderun
AutoPlay Media Studio'da program yaptım, programda resimler gözükmüyor içeri bakın )=
İyi akşamlar sayın PCnet üyeleri.
Ben kendi çapımda Autoplay Media Studio 8'den programlar yapıyorum, son yaptığım programda da şöyle bir sorun çıktı ve kimse çözemedi ne olur yardımcı olun:
Programda bazı arkaplan ya da normal resimler, göözükmüyor.. Yani programa o resmi düzgünce ekliyorum, hatta programın önizleme modunda programı kullanıyorum, program kusursuz çalışıyor ama programı en son bitirdiğimde ve sizlerin kullanacağı .exe haline getirdiğimde kontrol ettim ve nedense resimler gözükmüyor artık.. Yani bazıları.. Hemen hemen 10 resimden 3'ü gözükmüyor..
»Resimlerin pikselleriyle alakalı değil çünkü pikseli düşük olupta gözükmeyeni de var yüksek olup gözükmeyeni de..
»Ayrıca uzantılarıyla da alakası yok çünkü jpg olup açtığı da açmadığı da var, png olup açtığı da var açmadığı da..
»Programın kendi "Projem" dosyası var, programda kullandığın resimler orda çıkıyor dosya halinde, acaba gözükmeyen resimler, o dosyanın içinde değilde ondan mı gözükmüyor diye sordum kendime, ama kontrol edince o "Projem" dosyasının içinde olupta gözükmeyen resimde var, olmadığı halde gözükmeyeni de var..
Örnek olarak bir resim koydum buyrun resmin olduğu yer bomboş gözüküyor ve şöyle bir hata veriyor:

(Not: Önizleme modunda kusursuz çalışıyor ama build ettiğimde yani 3. kişilerin kullanacağı hale getirdiğimde bu arıza oluyor resimlerin 0'unda..)
ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM, TEŞEKKÜRLER..
En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 06.02.2012 19:15
-
06.02.2012 21:53 #2
- Katılım Tarihi
- 2008
hocam kolay gelsin öncelikle. Açıkçası programı daha önce kullanmadım. Ama aldığın hata resim yolu ile alakalı bence. Çünkü sende local olarak çalışıyor. Tavsiyem
Resim adlarında boşluk bırakma ve türkçe kareketer kullanma örneğin kopyasiatasken4.jpg olarak kaydetmeyi bi denesene sanırım sorunun çözülür.
Eğer çözülmezse yazarsan ayrıntılı bakabilirim
-
07.02.2012 14:47 #3
- Katılım Tarihi
- 2011
- Yer
- İskenderun
arkhe31, kardeşim çok teşekkür ederim, senin yardımını bugün okuyorum ama sorunumu dün kendim çözdüm evet türkçe karakter kullanmamdan kaynaklıymış.. Kopyası'ndaki ı harfini i yapınca düzeliyor.. Yine de doğru önerin için teşekkür ederim..
Konu kapatılabilir.
-
07.02.2012 14:51 #4
- Katılım Tarihi
- 2008
sorununu çözdüğüne sevindim bu durum çoğu program için geçerlidir.
iyi çalışmalar
Benzer Başlıklar
-
AutoPlay Media Studio'da program yaptım, programda resimler gözükmüyor içeri bakın )=
BloodHarvest tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.02.2012, 21:41 -
AutoPlay Media Studio kullanımı??
shark tarafından Yazılım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 06.11.2011, 11:54 -
AutoPlay Media Studio alpha
memetaltin tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.02.2010, 20:08 -
Publisher'da sita yaptım ancak ne yaptıysam resimler gözükmüyor..
ERciE tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 30Son Mesaj: 18.03.2009, 16:38

Alıntıyla Yanıtla

Toplam Ram
Bugün, 12:07 / Donanım