PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Karar Veremiyorum??????

ops: Selam arkadaşlar.ya şu öğrenmeye hevesli webci gençlik varyaa? işte ende o na dahil bir elemanım. ve o topluluktaki gençlerin yaşadığı çelişkileri yaşıyorum. PHP mi ASP mi derken PHP de karar kılabildim en sonunda. şimdide dhtml mi yoksa flash mı diye düşünüyorum. işin kötüsü her gördüğüm kitaba saldırıyorum. sırf bu yüzden kitapçılarda bilgisayar bölümüne uğramıyorum. geçenlerde dhtml kitabı aldım.sonradan flasın daha üstün olduğunu duydum. bana yardımcı olursanız sevnirim. sitelerde bununla ilgili bir makale linki felanda olabilir. lütfen yardım(

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Merhaba,
    Öncelikle foruma hoşgeldin.
    Programlar arasında seçim yapmak konusunda zorlanmak doğal. Fakat herkez en iyi bildiği programı kullanır. Ben bu yüzden sana flash kullan derim ama diğer bir arkadaşta çıkıp hayır flash diil dhtml derse niye diyede soramam. Yani hangisinin alt yapısı sende daha iyiyse o programı kullan. Zaten diğer programlarıda öğrenmeya başlayınca ikisi arasındaki farklılıkları görüp hangi platformda hangi programı kullanmak isteyeceğine sen karar vereceksin.

Çalışmalarında başarılar
    ve
    Kolay gelsin

Bence PHP iyi bi karar olmuş.
    Çünkü daha hzılı gelişiyor.
    Diğer ikilemde ise sana Flash ı tavsiye ederim

One PHP to rule them all.

LOTR-1'i bir kez daha izleyince böyle oluyor insan. :wink:

eğer bu başlığa 1 saat önce cevap yazmış olsaydım hiç tereddütsüz flash derdim ama biraz önce flash ile yaptığım üye girişini mesbaba8 hiç zorlanmadan kırınca biraz kararsız kaldım ama flash ile yapabileceklerin sınırsız... ve çok az yer kapladığı için çok kullanışlı

Benzer Başlıklar

1. 3.adminliği veremiyorum
    ANELKA39 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.02.2007, 14:56
  2. webcamda karar veremiyorum
    boran997 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.02.2007, 12:03
  3. n70 mi yoksa samsung d900 karar veremiyorum
    senatory tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4