PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan java script ile yeni pencere açtırmak..

herkese merhaba;
    benim ufak bi sorunum var..javascript kullanarak şunları yapmak istiyrum..index.html sayfasındaki herhangibir küçük resme tıkladığımda otomatik olarak yeni bi sayfa açılcak ve bu sayfada tıkladığım resmin büyük hali yer alacak.başka hiç bişey bulunmasını istemiyorum toolbar,location vs.. bunun için index.html deki resimin bulunduğu sayfaya ve yeni açılacak sayfaya hangi kodları yazmam gerekiyor..yardımcı olur musunuz? teşekkrler..

win2=window.open("açılacak sayfa")

aspindir.com v.s bir göz at...
    search for : Ouz Khan® Script n Audios

hmm tamam yeni açılcak sayfa kodunu buldum da bu kodu nereye koycam?? ve sayfadaki küçük resmin üzerine gelindiğinde nası bu adrese gitmesini sağliicam?? diyelim sayfa1.htm diye bi sayfa açtırıcam ama bu javascript kodunun çalışması için resmin üstüne basılmasını istiyorum.fakat resmin üzerine gelince,link e gitmesini nasıl sağliicam?? (not:bulduğum kodu bu mesaja yazmaya çalıştım ama ,kod fln ekleyince mesaj yollanmıyordu..bi sorun var herlde..kodu da java.sayfasi.com dan bulmuştum..)

Ouzkhan arkadaşımızın dediği doğru... Ama şunuda yapabilirsin. Resme bir link ver ve gideceği link olarak resmin yolunu yaz. Ve Target=_blank yaz.(Link kodunun içine) Böylece ayrı pencerede istediğin resim görünecektir. Eğer dediğimden bir şey anlamadıysan konuyu açabilirim.

Alıntı Orijinalini Gönderen: apollo11
    Ouzkhan arkadaşımızın dediği doğru... Ama şunuda yapabilirsin. Resme bir link ver ve gideceği link olarak resmin yolunu yaz. Ve Target=_blank yaz.(Link kodunun içine) Böylece ayrı pencerede istediğin resim görünecektir. Eğer dediğimden bir şey anlamadıysan konuyu açabilirim.
    evet konuyu biraz açabilirsen iyi olur..resme nasıl link vericem ki..sayfamda şöyle bişey var diyelim..
    [img]images/1.jpg[/img] buna tıkladığında otomatik olarak nası açtırabilirim..(nası tıklanabilmesini sağliicam,anchor fln mı? )

Benzer Başlıklar

1. Java script hatası
    alicangs tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.06.2006, 18:03
  2. java script en son sürümü
    selam_dua tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 31.05.2006, 14:27
  3. yeni pencere ile yeni açılış sayfası
    Afsheen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5