PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 123456 ... SonSon
32 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: grafikerlik kursu

Tekrar merhaba.
    Bahsettiğim şey bir kurs değil üniversite. grafik, tekstil, sahne dekor tasarımı, iç mimari, heykel, resim, animasyon, seramik, halı kilim, tezhip, endüstri ürünleri tasarımı gibi bir çok bölüm bulunmakta, Yalnız her fakülte her bölüme sahip olamayabiliyor okumak istediğin bölümü seçersen seni yönlendirebilirim. eğitim süren 4 yıl sürecek, girmen içinse, sağlam bir desen eğitimi ve sanatsal bilgi gerekmete, öss+ yetenek sınavı.

Bu tür okulların Türkiye deki en önemli ve başarılıları;
    Mimar Sinan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi.

Birde özel olanlar var, onları kazanmak yukardakilere nazaran daha kolay ama fiyatlar çok yüksek...

yok ben bu kadar kapsamlı komplike bir eğitim alamam buna zamanım yok benim isteğim hafta sonları alabileceğim bir eğitim...biraz araştırdım galiba bilge adam bu konuda iyimiş ama biraz tuzlu...bu tür başka eğitim veren yerler önerirseniz sevinirim...

Geçen gün ben kendim için bi yere başvurdum mutlaka biliyorsunuzdur BİLGEADAM kursları web&grafik kursları veriyolar 400 saatlik bir kurs 200 saat web tasarımı 200 saatte grafik tasarımı eğer istersen bunlardan sadece birinede katılabiliyorsun. Kurs sonunda microsoft un sertifikalarını veriyolar 400 saatlik eğitim için 2 milyar civarı para istediler açıkcası bu bana pahalı geldiği için gitmiyorum yoksa kaçırmam.

NETRON'a git işte... Hem içi mükemmel. haftaiçi her gün ya da haftasonu... 8 ay sürecek 5 milyar. 16 ay kredi kartına da taksit yapılıyormuş ve ayda 450 milyon ama mükemmek bir eğitim olacağına eminim.

netronun eğitimi süper gerçekten lafım olmaz..zaten seminerine falanda gittim adamlar aşmış..ama yer olarak çok uzak bana avcılardan altunizadeye gitmem çok zor..artı para olarakta taksit yapsam bile maaşımın çoğunu oraya vermem gerekir ee ben ne yicem 16 ay ..

ocaktan sonra daha mütavazi olan bilge adama gidicem yada edutime da olabilir..

bu geçen zamanda zaten kitap falan alarak geliştirdim kendimi ama tabi eğitim almak daha başka artı sertifika olayı falanda var..iş bulma açısındanda işe yarıyo bayaa..

sonuçta çok araştırdım grafik eğitimi almak isteyenlere ilk netronu tavsiye ediyorum tabi güzel sanatlardan sonra..

Benzer Başlıklar

1. hackerlık kursu açılmış
    astronaut tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.10.2010, 21:33
  2. Ege Üniv. Cisco Kursu
    msce tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 15.09.2010, 16:34
  3. İzmir'de bilgisayar kursu
    Webwizard tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11