+ Başlığa Yanıt Yaz
32 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar
Başlık: grafikerlik kursu
-
21.11.2008 12:09 #21
- Katılım Tarihi
- 2008
Sana kalıtelı egıtım veeren ve fıyat konusunda uygun olan ornek verebılecegım tek yer bılısım egıtım merkezı derım arkadasım.Bende burada egıtım aldım saolsunlar uzerımde cok emeklerı war sayelerınde bır yerlere warabıldım yoksa oss ıdı felan derkn ortalıkta kalıcaktım.
-
28.11.2008 11:04 #22
- Katılım Tarihi
- 2008
bende grafik tasarım kursu seçecek arkadaşlar için bilişim eğitim merkezini tavsiye edebilirim çünkü eğitim veren eğitmenler mükemmeldirler
-
03.12.2008 11:52 #23
- Katılım Tarihi
- 2008
Aslında sana tavsıyede bulunucaktım ama zaten arkadaslar sana en iyi egıtım alacagın yeri yazmıslar bile.Bilişim eğitim merkezinde eğitim almak kadar güzel birşey yok diyorum.Anlatılan konuları not almasan dahi aklında kalıyor.Cunku anlatım biçimini cok ii biliyorlar.Sonucta birbirinden kaliteli hocalarla calısıryorlar.
-
04.12.2008 10:44 #24
- Katılım Tarihi
- 2008
Ee tabiki bilişim eğitim merkezi olacak.Bu konuda daha kalite eğitim bir yer yok sonuçta
zaten sadece bu sitede değil nereye girsem bilişim ile ilgili övgü dolu sözleri görüyorum.Bende oranın eski bir öğrencisiyim eğitimleri sayesinde ayaktayım.
-
12.12.2008 02:44 #25
- Katılım Tarihi
- 2008
26 eylülde burslu sınavları wardı bilisim egitim merkezinin, internetten gelen bir reklam maili aracılıgı ile sınava giris formunu doldurdum ve sadece 3dmaX sınavını sectim, 20 soru sorulmustu, gittim sınava girdim ve en az 17 net yaptığıma eminim...bu arada sınav sorularını ortalama 5 dakika icerisinde doldurdum ve erken ben cıktım. sonradan tabi tekrar kontrollerimi yaptım ve ortalama en az alıcagım net 17 dir dedim. neyse sınav sınıfından cıktım asagıda bir öğretim görevlisi
-nasıl gecti sınavın
-cok iyidi sanırım en az 16 netim war(2 tane sallamıstım gidip kontrol ettigimde onlarda dogru cıkmıstı)
- iyi iyi insallah olur, 17 et yapan 100 de yuz indirimli egitim hakkına sahip oluyor.
-sanırım benimde o aralarda : )
-hadi bakalım hayırlısı insallah olur.
-sagolun iyi bayramlar simdiden....
ve aradan bir sure gecti bayramdan sonrasında acıklanır demislerdi...
neyse bekle bekle 2 defa ara cevap bekle, biz sizi arayacaz falan ok...
ve internet sayfasında sonucların acıklandıgını gördüm, bunu fark ettigimde aradan 4 gün gecmis acıklanma tarihinden..
indirimli egitime hak kazananlar
10 kisi yüzde yüz..
10 kisi yüzde elli..
10 kisi yüzde yirmi..
inanırmısınız sınava giren sayısı toplasan zaten anca 25-30
neyse hadi diyelim herkez indirimden yararlandı..
ilk onda bir isim wardı, aha benim dedim kendi kendime isim dogru soy isim de ise sadece bir hece eksik ondan önceki ilk iki hecesi dogru.. kesin bir yanlıslık wr dedim ve bilisim egitim merkezine gittim. a merhaba sizi hatırladım flan, konuyu anlatıyorum böyle böyle bir durum war ogrenebilirmiyim sonucu dedm.. bi saniye biraz bekleticem CART CURT!
neyse sonra iceri aldılar, yine bayagı bekledim bir bayan wardı, bi tavırlar zaten sorma.. iste ben diyorum
-böyle böyle sonuc nedir hanfendi o benmiyim degilmiyim gerci ben oldugumdan eminim gibi bisey...
-bi bakiyim bi saniye...
bekle babam bekle, bakıcagın iki dakkalık is, birde gelmis web sitesinden bakıor, sonra asagıya kim indi tahmin edin ?
bana sınavın nasıl gecti diyen egitim görevlisi..
cekti bayanları iki dakka, sonra bayan bana dediki icerden bi kontrol ediyim isim benzerligimi diye.. sanki ben nufusumu dökmüşüm oraya da, bana gelip isim benzerligi diyor.. altı üstü adımı soyadımı mail ve telefonumu verdim.. nasıl anladı iki dakkada hayret...
bayana diyorumki tamam o isim benzerligi onu anladık, peki ben bu kadar net yapmısken yüzde elli listesinde bilemi olmam?
bayan oradan direk zaten acemilginden belliki, bana söyle dedi..
- ozaman beyefendi söyle birsey yapalım yüzde 30 indirimden yararlanabilirsiniz.
o an resmen kahkaha atasım geldi.. yüzde yüz hakkımı yiyorlar hadi onu gectim onca zamanımı yediler, bunun yanı sıra yüzde 20(yirmi) listesinde bile adım yokken bana yüzde 30(otuzluk) indirim yapmaya calisip, geride kalan yüzde 20 den yararlanan 10 kisininde günahını hakkımı üzerime yıgmaya calisiyor.
Bilisim egitim Merkezi tam bir para tuzağı ve sacma sapan bir egitim kurumudur. once kendilerini egitsinler ondan sonra, insanlara kariyerlerinde yardımcı olsunlar...
bu arada sevgili arkadasım, kaliteli kurs demissin.. Ben bilge adam da 400 saat web & grafic dersi aldım. grafik tasarım bölümünden oldukca memnundum lakin web bölümü 200 saat icin ciddi anlamda yetersiz kalıyor, bunun yanı sıra 6 program sertifikasi ve üstün basarı sertifikamıda aldım. onu gecelim simdi..
bende güzel sanatlar fakultesine hazırlanıyorum, kursa gitmenin tek faydasını gördüm, katolog vs. yaparak suanda guzel sanatlara hazırlık icn gittigim kursun parasını az buz cıkartıyorum. kendine bir resim sanat atölyesi bul, git konus fiyatı vs. agustosa kadar hazırlan okuluna gir belgeni kralından al derim. ben o yoldayım kararlıyım.
saygılar..
Mehmet K. (bilen bilir)
Benzer Başlıklar
-
hackerlık kursu açılmış
astronaut tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 28.10.2010, 21:33 -
Ege Üniv. Cisco Kursu
msce tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 15.09.2010, 16:34 -
İzmir'de bilgisayar kursu
Webwizard tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 16.08.2010, 11:31 -
Grafikerlik
DreaMM tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 28.11.2006, 01:56 -
bilgisayar kursu
okayanusok tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 22.09.2005, 14:12

Alıntıyla Yanıtla

Webmasterlar' a Duyurulur !
Bugün, 22:58 / İnternet, Ağ ve Güvenlik