PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan İlginç bir db sorunu

Merhabalar
    2 gün önce var olan www.denizyachting.com adresimde bulunan root u cute ftp ile hdd me indirdim ( kurulu sistem php nuke 6.5 ) daha sonra aynı dosyaları www.yourfunclub.com adresime up load ettim sonra www.denizyachting.com adresimin db sini php nuke admin panelden bilgisayarıma yedekledim ardından www.yourfunclub.com adresimin db sine ekledim ( db daha önceden boştu ) ve www.denizyachting.com un db sini mysql admin panelden oynamadığım halde iki sitedede bana bu hatayı veriyor: Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /home/httpd/vhosts/denizyachting.com/httpdocs/db/db.php on line 88

Acaba sorun nedir böyle birşey nasıl olur ben hala çözemedim.

Not: www.denizyachting.com adresinin php nuke admin panelinden aldığım db yedeğini daha sonra inceledim ve sadece copermine galerinin yedeğini verdiğini gördüm. lütfen yardımcı olunuz. [/b]

Hata sebebi databaseyin eksik olmasından kaynaklanıyor.
    Ayrıca config.php deki database ile ilgili username ve şifreleri kontrol et uyumlu olmalı.

Her iki sitede aynı serverde olduğu zaman aynı databaseyi kullanır config.php den ayarları yapmazsan. Bu durumda birisinin phpmyadmin panelinden databaseyi silince her iki sitedede aynı hatayı alırsın.

Elinde yedek varsa hemen yedek databaseni aktar.

İlk defa kuruyorsan vede databaseyin içeriği önemli değilse kullandığın phpnuke sürümüne uyumlu web kurucusunu indir ve web üzerinden kurulumu yap.

arkadaşım zaten bildiğimşeyleri yazmışsın neyse mysqladminden db yedek nasıl alınır?

arkadaşlar valla sorunum canımı çok sıkıyor yokmu yardımcı olabilecek arkadaşlar.

Benzer Başlıklar

1. İlginç 3DMark05 Sorunu
    Mortal_Abas tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 12.09.2005, 20:51
  2. İlginç bir Gmail sorunu
    umutxx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.03.2005, 16:33
  3. İlginç Bir CHAT Sorunu
    nnarin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1