PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
17 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

haklısın pc nin işlemci dışında böyle bir sorun olmaması lzm 2.80 ghz biraz düşük gibime geldi ilk önce kasana bir bak derim çalışırken işlemci fanı dönüyor mu havalandırma iyi mi bi kontrol et yani birde işl. sisteminde yüklü ne varsa kaldır driverlar için driver genius gerekli herşeyi bulur.Böyle tanı koymak çok zor ısınmamı yoksa yazılımsal v.b

winoptimizer, defrager, driver genius, hepsini uyguladım hatta windows 7 yi tekrardan yükledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum, bir ara 32 bit işletim sistemim vardı(vista ve windows 7 ikisini de kullandım) gayet iyiydi çalışıyordu şimdi windows 7 64 bit acaba bilgisayar kaldırmıyor mu ? Yoksa tek bir sorun var fazla ısınma (laptop bilgisayarım nasıl çözebilirim öyle bir sorunum varsa)

Birde takılma sadece oyunun kendisinde grafiklerinde filan oluyor mouse bile takılmıyor oyunda böyle bir yavaşlama oluyor işte 1-2 dakikalığına 5 dakikada bir
    En son hypty9 tarafından düzenlenmiştir: 13.02.2010 12:34

takılmaların nedeni bilgisayarının fanlarının kirlenmesi olabilir.Başta sorunsuz çalışıyorsa zaman geçtikten sonra pc donuyorsa bunun nedeni çalışan parçaların ısınmasıdır tabi fanlarında kirliyse fanlar sogutmaya yetmez pc yavaşlar.Fanları bi temizlet bizzat kendim yaşadım ve fanları temizledikten sonra sorun gitti

peki nasıl temizleyebilirim? laptop olduğu için tam olarak neresinden açacağımı veya nasıl temzileneceğini filan bilmiyorum acaba servise mi götürmeliyim yoksa kendim yapabileceğim kadar dışarıda mı fanlar ?

peki nasıl temizleyebilirim bu konu hakkında pek bir bilgim yok ve laptop olduğu için de tam olarak bilmiyorum acaba servis e filan mı götürmeliyim yoksa kendim yapabilir miyim onu ?(zarar vermeden başka bir şeye)

Benzer Başlıklar

1. PC açıldıktan 10 dk sonra kasmaya başlıyor
    maxemre tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 05.07.2009, 17:41
  2. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.12.2008, 22:30
  3. Vista İnspirat Ultimate bir süreden sonra virüslendiriyor mu???
    MertEkdal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.08.2008, 22:01
  4. İnternete belli bir zaman sonra giremiyorum...(adsl)
    stone_man01 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.08.2006, 15:17
  5. lord of the rings oyunu belli bi süredene sonra
    simley tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 31.01.2005, 21:43