+ Başlığa Yanıt Yaz
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: windowslar arasında ne fark var?
-
13.02.2010 00:35 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
windowslar arasında ne fark var?
mesela xp veya vista ile windows 7 arasında görüntü dışında ne gbi farklılıklar oluyor?avantaj ve dezavantajları nedr agrkadaşlar?
-
18.02.2010 02:26 #2
Windows Vista bebat bir işletim sistemidir arkadaş doğru söylemiş sistemin nekadar iyi olsada kasar Vista RAM anasını ağlatır sistemi çok hor kullanır..
Ama Windows 7 konusundakatılmıyorum arkadaşa bence en hızlı ve performanslı işletim sistemi Windows 7.Windows XP de iyi ama ömrü tükendi artık aslında WİNDOWS 7 Win XP nin PERFORMANSI ile Windows VİSTAnın Görselliğinin birleştirilmiş Harika bir işletim sitemi.
Sistemi okadar iyi kullanıyor ki hiç bir kasıntı veya benzeri şeyle karşılaşmassın..
ASLINA bakarsan Sonuç olarak HEPSİ WİNDOWS öyle AŞIRI bi farklılık yok aralarında Tabi GÖRSELLİK ve PERFORMANS dışında.
Birde gittikçe programlarda yeni sistemlere uygun yapılmaya başlanıyor bu yüzden ileride bazı Porogramlar XP ile kullanılamayabilir.En azından güncel halleri kullanılamayabilir..
Ama Eski programları Windows 7 de büyük İhtimalle çalıştırbilirsin.
Birde Sana kalöış birşey yenilik istesen Yükle derim Win7 yi bence her yönden süper bir işeletim sistemi..
-
19.02.2010 21:20 #3
ben şu an 7 kullanıyorum tek farkı performans ama arada bir resimlerde filan donuyor ve oyun vs hiç bişi kaldırmıyor şu an için gelcek haftalarda yamalarla düzeltilirse bilemem.Kesilikle tavsiye etmiyroum
-
19.02.2010 23:57 #4
Arkadaşım kusura bakma ama sana hiç bir şekilde katılmıyorum.Senin okadar suçladığın Windows 7 benim şu ana kadar kullandığım en iyi Windows sürümü
hatta ve hatta İşletim Sistemi daha önce LİNUX ta denemiştim ama pek fazla memnun kalmamıştım gerçi Vistadan n kat iyidir ama WİNDOWS 7 ile hiç bir şekilde yarışamaz..
Senin dediğin kasılmalar falan ya Sistemin Kaldırmıyo yada DVDde bir sorun var..
Çünkü şuana kadar Windows 7 kullanıp memnun kalmayan BİR seni gördüm..
Bence EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7Hiç bir Şekilde Kasma Söz konusu olmuyor bende taş gibi çalışıyor Maşallah...:eek:
-
20.02.2010 13:02 #5
Arkadaşım önceki yazımdada söyledim zaten iyi bir işletim sistemin olmazsa bişeye yaramıyor win7.Benim pc kötü değil ama neden kaldırmıyor bilmiyorum birde çoğu brogram şu an için uyuşmuyor hala win 7 ile Nese bu konu uzar ben sadece denemelerim üzerine böyle birşey söylüyorum.Googleye sadece win7 ses hatası yaz ne kadar şikayetçi çıkıyor
Benzer Başlıklar
-
64 Bit iLe 128 Bit Arasında Ne Fark Var?
MhmtKrks26 tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 07.01.2010, 10:25 -
C ile C++ arasında yapılacaklar arasında uçurum kadar fark var mı?
Temptation tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 26.12.2007, 22:57 -
agp 8 x ile PCIExpress arasında ne fark var
FB_07 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.11.2006, 21:07 -
hub ile switch arasında ne fark var?
gokturk tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.01.2005, 14:14 -
lcd tv ile plazma tv arasında ne fark var?
gokturk tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 30.09.2004, 11:17

Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 22:45 / Donanım