PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Adana / Dünya

Varsayılan Netbook-ultimate ve iss

Merhaba,
    sorunum şu şekilde bir netbook aldım aldığım netbook içerisinde windows 7 starter olarak geldi. Şimdi iss kurmam gerektiğinden dolayı windows'u ultimate yapmam gerekiyor sanırım starter iss desteklermi ? bu soruya tam bir cevap alamadım. Eğer ki desteklemiyorsa Lg - X130-AASB6TT model netbookumdaki teknik özellikler aşağıda;

İşlemci TeknolojisiIntel® Atom™ Islemciİşlemci Hızı1.6 GHzİşlemci NumarasıN270İşlemci Bus Hızı533 MHzİşlemci Ön Bellek512 KB KBHafıza (RAM) Kapasitesi1 GBHafıza (RAM) TipiDDR2Sabit Disk Kapasitesi250 Gbİşlemci MarkasıINTELVGA Chipset ModeliGMA 950Ekran Boyu(inch)10.1''Maksimum Çözünürlük1024 x 600Mobil ÖzelliklerKart Okuyucu, Wireless, Kameraİşletim SistemiWin 7 StarterAğırlık1 KGEkran Kartı TipiPaylaşımlı Hafıza

bu özelliklerdeki netbook için windows 7 ultimate sorun yaratırmı.
    Not : Netbook sadece iss tabanlı bir program için kullanılacak msn dahil yüklenmeyecektir. Onu göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim.

http://digitizor.com/2009/02/20/how-...-on-windows-7/

Sanırım Windows7 Ultimate ve Proffessional destekliyor. Win7 Ultimate yüklemen sorun çıkartmaz. Bende LG X110 kullanıyorum rahat kaldırıyor. Kurduğun program çok ağır değilse muhtemelen bir problem çıkartmaz

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Adana / Dünya

Çok teşekkürler cevabınız için siz ultimate mi kullanıyorsunuz ? eğer öyleyse sormak istediğim şudur basit çok basit bir program çalışacak sadece iss kullanılacak asp çalıştırılacak sizde ultimate kaldırıyorsa çok rahatlatır bu cevap elimizde patlamasın bilgisayar

Ben deneme sürümü olan Windows7 RC 7100 kullanıyorum. Kurarken Ultimate özelliğine göre kurdum. Netbook rahat kaldırıyor Win7 ultimate'i.

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Adana / Dünya

Anladım rahatladım valla teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. netbook açılmıyor.
    Shepidy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.02.2010, 23:37
  2. netbook tavsiyesi...
    umurbaris tarafından Mobil Aygıtlar forumunda