PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Formattan Sonra windows 7

Merhaba arkadaşlar ben casper neo bilgisayarımı 20.09.2009 tarihinde aldım bilgisayar aldığımda Vista home premiumdu ve windows 7 ye ücretsiz yükseltebiliyoduk ben bilgisayarımı yükselttim yaklaşık 2-3 ay önce ve geçen hafta pardüsü kurdum ve babam rahatsız oldu bilgisayarı yavaşatıyo sil dedi ve kızdı bende silmek zorunda kaldım foruma pardüs nasıl silinir diye konuda açmıştım ama ordaki cevaplarda verilen işlemler çok uzun diye internette ariyim dedim ve http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:Pard...B1rabilirim%3F bu adresi buldum ve tüm işlemleri tek tek yaptım ve pardüs silindimi diye kontrol etmek için bilgisayarı açtığımda (açamadım) açılmadı ve hata verdi bende ilk windows 7 nin cdsini taktım onara bilirim belki dedim olmadı sonra format atmaya karar verdim ve 2 gün önce attım bilgisayar çok yavaşladı sürekli donuyor ekran kartım ATI Radeon HD4650 ve işlemcim Core 2 Quad Q9300 4gb ram var bilgisayarda oyun ağır program hiç birşey yok sadece nero office microsoft essentials ve eset smart security 4.0 var bu sorunu nasıl gidere bilirim öneriler ve yardımlarınızı bekliyorum okuyanşar için çok teşekkür ediyorum ve ayrıca eset smart security orjinal bilgisayarın yanında vermişlerdi onu yükledim kullanıcı adı ve şifre istedi verdikleri şifreyi yazdım ismede bilgisayar faturalar ve herşey babamın adına kayıtlı babamın adını yazdım olmadı bunada çözüm önerilerinizi sunarsanız sevinirim okuduğunuz için saolun...

yardım edecek kimse yomu lütfen yardımcı olun
    En son omerfarukozgr tarafından düzenlenmiştir: 12.03.2010 19:31

selam
    ilk önce windows üstüne kurmuşsun herhalde
    casper bilgisayar çoğu windows linaslıdır ama virüs,office vs.. orjinal vermez
    çünkü 1-) windows lisansı 150 TL
    2-) windows office 250TL
    3-) 1 yıllık antivirüs 100 TL
    2ile 3 toplamı 350 TL
    kasanın sol tarafında coa belgesi varmı varsa orjinal yüklersin
    yoksa Bill Gates amcaya para verecen sssssssssss
    hem biliyorsun OOXML Bille Gates amca seni bilgisayarına baka biliyor artık windows 7 sahisinde ve istediği şeyi yapabilir geri seni düşüncen
    pardus Türkiye'den kimler kullanıyor
    1- milli savma bakanlığı
    2- gelen kurmay başkanlığı
    3- üniversiteler
    4- milli eğitim bakanlığı
    5- Özel kurum ve kuruşlar
    6- Son kullancılar
    http://video.google.com/videoplay?do...2574249370819#

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

eğer mbr hatasından söz ediyorsan sakın format atma tak diski W7 diskini başlat kurulumun altında onarma seçeneği var onunla mbr bilgisini otomatik olarak onarırsın sadece onarı seç enter ve yeniden başladığında windows...
    eseti boş ver sitesine git şifre iste ama ashampoo winoptimizer 2010 kur çalıştır performansı arttırıyor...
    En son GAREZ tarafından düzenlenmiştir: 13.03.2010 02:27

eğer mbr hatasından söz ediyorsan sakın format atma tak diski W7 diskini başlat kurulumun altında onarma seçeneği var onunla mbr bilgisini otomatik olarak onarırsın sadece onarı seç enter ve yeniden başladığında windows...
    eseti boş ver sitesine git şifre iste ama ashampoo winoptimizer 2010 kur çalıştır performansı arttırıyor...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 9
    Son Mesaj: 30.03.2010, 13:41
  2. Windows XP Formattan Sonra Driver Yükleme
    emrezyt tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 17.01.2010, 20:06
  3. formattan sonra
    malt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 08.01.2010, 19:14
  4. formattan sonra