PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Win 7 türkçe dil yükleme ve dil yedekleme

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum.

Win 7 64 bit kullanıyorum işletim sistemi dvd im ingilizce ve ingilizce olarak yükledim daha sonra windows update i kullanarak Türkçe dil paketini indirdim ve denetim masasından saat, dil ve bölge altında görüntüleme dilini değiştirden işletim sistemini tamamen türkçe yaptım.

Sormak istediğim şu ki indirdiğim Türkçe dil dosyasına hangi klasörden ulaşabilirim ve bu türkçe dil dosylarını elimde bulunan inglizce win 7 nin içine gömebilirmiyim.İçine gömmekten kastım sıfırdan bir kurulum yaparken yönergelerin türkçe yazmasından bahsediyorum.

Şimdiden ilginize tşk ederim iyi forumlar...
    Gördüğünüz Elde Ettiğinizdir

ben soruyu anladım...sen şu an hazır elindekiyle W7 türkçe format dvd si yapmak istiyorsun..tam istediğin olurmu bilmiyorum..
    ama ona yakın başka bir yöntem söyleyeyim..bu anlatığım ultimate de oluyor diğerlerini bilemem..
    w7 kur tr yap istersen istediğin şeyleri yükle bitsin ...
    sonra w7 sistem yedekleme ile sistemin komple yedeği harddiske yada boş dvd ye alabilirsin format zaman o sistemi olduğu gibi hazır hiç birşey dokunmadan kopyaladığın gibi kurabilirsin...

Yorumun için tşk ederim...

Esas amaç elimde bulunan Windows 7 ultimate 64 bit 'english' dvd disine türkçe dil desteği eklemek.Ve ekledikten sonra yeni bir kurulum yaparken herşey türkçe olsun istiyorum.Yani Orjinal bir Windows 7 ultimate TR dvd si gibi.

10 dk önce sistemimi Acronis True İmage Home 2011 le %88 lik sıkıştırma payı ile komple disk imajını aldım Tavsiyen için yinede sağol.
    Gördüğünüz Elde Ettiğinizdir

Xp için nlite vardı şimdide r7lite var fakat onu kullanmak tam bir işkence , onunla dil paketni gömebilirmisin bilmiyorum zaten gömsende kurulum arayüzü TR olmaz.

Eğerki lisanslı bir dvd ise elindeki hiç uğraşma türkçe 64bit w7 bir yerden çek kurulumda kendi key'ini kullan.

bende yabancı lisans var ama tr işlet. sistemine olmuyor..

Benzer Başlıklar

1. Medieval 2 Total War Türkçe yama yükleme sorunu
    sae1230 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.01.2008, 15:23
  2. yedekleme
    maganda tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.09.2006, 18:13
  3. yedekleme cd'm
    E_N_C_Y tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4