PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Bir el atsanız?

Exclamation Bir el atsanız?

Öncelikle merhabalar. Bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve de sistemim şöyle:
    Windows 7 Ultimate
    İşlemcim: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz
    2.00 GB RAM
    32 Bit İşletim Sistemi
    Bilgisayarımı her zamanki gibi kullanıyordum, hızlı ve şu anki gibiydi. Bir anda ne oldu bilmiyorum ama yavaşladı. CCleaner programı ile gereksiz dosyaları ortadan kaldırdım. Hatta sabit diskten bir kaç program da sildim, (ki bomboştu) ama işe yaramadı. Virüs programı olarak McAfee Total Protection kullanıyorum. Tarama yapıldı ve bulduğum virüsler karantinada. (Bulunan virüs sayısı: 1)
    Hâla araştırmaktayım ki bir çözüm bulamadım. Bunu nasıl keşfettim? Şöyle ki; online bir oyun oynuyorum. Bu oyun ilk yüklediğim zamanlar olağanüstü hızdaydı. Sonradan kasmalar, takılmalar başladı. Baktım ki bilgisayarda da böyle bir durum var. Klasörler geç açılıyor, programlar geç açılıyor, yapmak istediğim bir işlemi çook sonra yapıyor. Anlayacağınız, bilgisayarımı geri istiyorum!
    Windows'un sistem derecelendirmesini de uyguladım bilgisayara ve 1.0 ile 7.9 puanları arasındaki notum şöyle:
    İşlemci :1,6
    Bellek (RAM)
    :2,9
    Grafikler
    :2,9
    Oyun Grafikleri
    :3,7
    Birincil Sabit Disk
    :5,9

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR! NE YAPILMALI BU BİLGİSAYARA?

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    KASTAMONU / Abana

kaspersky internet security ile tarama yapmanı öneririm
    Foxconn 865m01 anakart - İntel pentium 4 işlemci - 1.25 gb ram - 128 mb Geforce fx 5200 ekran kartı - 80 gb Seagete hdd - 17 inç Flat monitör (Tüplü ) (Casper Alfa Force) -Toshıba A300 - 247

Herkes o programı öneriyor ama, bilgisayarımın daha seri bir şekilde çalışmasını sağlar mı dersiniz?

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    KASTAMONU / Abana

bilgisayarı biraz tarama esnasında kasar ama virüs varsa kökünü kazır hepsinin
    Foxconn 865m01 anakart - İntel pentium 4 işlemci - 1.25 gb ram - 128 mb Geforce fx 5200 ekran kartı - 80 gb Seagete hdd - 17 inç Flat monitör (Tüplü ) (Casper Alfa Force) -Toshıba A300 - 247

Hayır, virüs buldu temizledim. Sonrasında bilgisayarım eskisi gibi hızlı olur mu sizce?

Benzer Başlıklar

1. ram alcam bi el atsanız
    kurbanE tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 05.08.2008, 10:19
  2. bır goz atsanız çok sevınırım
    laki tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.11.2005, 18:36