PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Angry Wındows 7 Sonrası Donma Duraksama Sorunu

MErhaabalar artık bu sorundan gercekten ınanılmaz derecede sıkıldım:/ drıverlarımın hepsını guncelledım:S orjınal sıtesınden sorunu bıturlu cozemıyorum:S
    ASus P5B Anakart
    İntel Core2duo 1.86 ghz ıslemcı
    3gb ram
    512 mb atı x1600-1650 serıes ekran kartı

Bundan once xp kullanıyordum ancak uzun sure format atmadıgım ıcın (2 yıl) artık format vaktı geldı dıye dusundum.Ve Wın 7 32 Bıt kurdum.Ancak arkadaslar herhangı bır oyun acmaya falan gerek yok.mas ustunde gezınırken bıle takılıyor 1-2 sanıye...eger muzık dınlıyorsam ses de takılıyo.sadece masaustunde gezıyorsam mouseda takılıyor.hatta msnde yazarkan takıldıgı esnadakı hafrler yazmıyor.yanı tamamen sıstem 1-2 sanıye kıtlenıyor gıbı oluyor.Artık gercekten bıktım.2kere kurdum wındowsu arastırmadıgım sıte kalmadı...Bıtırdı benı yedı bıtırdı gercekten.Cozemedıgınız sorun can sıkıcı boyutlara ulasabılıyor.Xp de hıcbır sıkıntım yoktuçAncak bu Wın7 benı bıtırdı
    Yardımlarınızı beklıyorum neyı yanlsı yapmıs oalbılırım.
    Sımdıden se tesekkur ederım
    (sık kullanılanlara ekledım sureklı takıp edecegım artık yapıcak bısey yok el elden ustundur cok sey bılıyorum demıyorum hatta bılgısyar konusunda hıcbırsey bılmıyorum dıyebılırım.Bu konuda yardımcı olursanız sevınırım)
    Tekrar tesekkurler Iyı gunler

bir ihtamel eyer orjinal windows 7 dvdisi ile format amadıysanız belki kullandığınız format dvdisi içine eklem veyada çıkarmalar yapılmış olabilir
    format dvdiniz orjinal değilse format için hazırlanan dvdiyi yazdırırken yazım hızı 4 x olursa daha iyi olur

iyi forumlar.
    En son acer5100 tarafından düzenlenmiştir: 30.10.2011 16:37

Denıcem gercekten bıktırdı cunkı bu durum.Tesekkur ederım tekrar.Sonucu soylıcem tekrar

merhabalar denedım aynı sorun devam edıyor:S hay allahım ya bılgısyarda en ufak bır kasıntı belırıtıs yok ıstedıgım oyunları da oynuyorum performasnından oldukca memnunum ancak bu takılma can sıkıcı bır hal almaya basladı yardım lutfeeeeeeeeeeeeeen

yenide bir güzel formatl sürücsülerini güncelle windows 7 güncellemelerini yap
    belki virüs falan olabilir onunu için bu linki inceleyi http://www.bilisimplatformu.com/foru...ilim-temizligi
    birde bilgisayarınızın kasasını açıp içini temizleyi

iyi forumlar.

Benzer Başlıklar

1. Wındows 7 format sonrası
    asusm51 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.07.2011, 12:53
  2. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 20.06.2010, 01:42
  3. wındows sorunu
    DexoL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11