PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan hafıza kartı artık okumuyor

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce xp den win7 ye geçtim. eskiden hafıza kartını okuyordu( kücücük giriş vardı oraya sokuyordum) Win 7 yi kurunca sokuyorum yeşil ışık yanıyor fakt okumuyor . sag alt köseye birşey geliyor orayı kucukladım az olmuyor. yardım edebilir misiniz ?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

bilgisayarı mağazadan aldı iseniz onun modelini ,eğer toplama ise anakartın ve aldığınız usb okuyucunun modelini yazın işetim sisteminiz win7 32 bit mi 64 mü hangi sürüm windowsunuz güncel mi.

Windows 7 driverları otomatik olarak yükler fakat bazılarını tanımlayamaz.Driver CD'nizi takın.Ardından Bilgisayar>Sistem Özellikleri>Aygıt Yöneticisi burdan SD Card kısmındaki donanıma sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir diyin.Açılır pencerede ikincil seçenek olan "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneğine tıklayın.Sonra "gözat" kısmından E:/ yani DVD RW sürücüsünü seçip ilerleyin.Yazılımı güncelleştirecektir ve muhtemelen sorununuz ortadan kalkacaktır.Kolay gelsin.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: DiLos Mesajı Görüntüle
    Windows 7 driverları otomatik olarak yükler fakat bazılarını tanımlayamaz.Driver CD'nizi takın.Ardından Bilgisayar>Sistem Özellikleri>Aygıt Yöneticisi burdan SD Card kısmındaki donanıma sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir diyin.Açılır pencerede ikincil seçenek olan "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneğine tıklayın.Sonra "gözat" kısmından E:/ yani DVD RW sürücüsünü seçip ilerleyin.Yazılımı güncelleştirecektir ve muhtemelen sorununuz ortadan kalkacaktır.Kolay gelsin.
    kardeşim E: diskinde bi cd/dvd olmadan daha doğrusu driverleri olmadan neyi bulcak ,win7 driverleri bazen bulur ve çoğunda da kendi düzenlediği için uyumsuz olur.

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    kardeşim E: diskinde bi cd/dvd olmadan daha doğrusu driverleri olmadan neyi bulcak ,win7 driverleri bazen bulur ve çoğunda da kendi düzenlediği için uyumsuz olur.
    Driver CD'sini takın demiştim eğer gördüyseniz.

Benzer Başlıklar

1. bilgisayar telefonun hafıza kartını okumuyor.
    nazmi5 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.12.2011, 12:50
  2. N 73 hafıza kartı okumuyor.
    titwobble tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.04.2011, 20:52
  3. bilgisayarım hafıza kartını okumuyor
    emirhankaratekin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.02.2011, 18:43
  4. SDHC hafıza kartı laptop okumuyor