PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Windows 7 format (kafayı yicem artık!)

dvd yi takıyorum.windows dosyaları yukluyor yuklicegim dili falan seciyorum.kurum baskıyor diyor yarım saat öyle kalıyor sonra ilerliyor.daha sonra nereye yukleyecegimiz sectigimiz yere gelince imleç yukleniyor gibi gösteriyor.hiç bir seye tıklanmıyor.nedir bu sacmalık kafayı yicem kac gundur bu pcyle ugrasıyorum.nereye yukleyecemizi sectiigmiz yerde 3 tane sey cıkıo.oralar gorunuo ama tıklanmıo.bi tanesi 9gb toplam yanında sistem yazıo digerleri 150gb.ama benm sistemim 150gblıların biirnin içinde.bi 150gblık olanda biçimlendirilmiş kendi kendine.lütfen biri bi şe soylesin.garantiye verirsem daha 1 ay alamam pcyi.ve yazılım için para alıyorlarmıs.yazıklar olsun onlara da.

not: pc 2 aylık
    -2 Sene Yok-

1.eyer temiz kurullum yapacaksa recovery bölümü
    silinir
    2.kullandığın windows 7 dvd değiştir
    başka birtanesi ile deneyi

3.bence daha yeni servise verin

iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: nickcaqe Mesajı Görüntüle
    dvd yi takıyorum.windows dosyaları yukluyor yuklicegim dili falan seciyorum.kurum baskıyor diyor yarım saat öyle kalıyor sonra ilerliyor.daha sonra nereye yukleyecegimiz sectigimiz yere gelince imleç yukleniyor gibi gösteriyor.hiç bir seye tıklanmıyor.nedir bu sacmalık kafayı yicem kac gundur bu pcyle ugrasıyorum.nereye yukleyecemizi sectiigmiz yerde 3 tane sey cıkıo.oralar gorunuo ama tıklanmıo.bi tanesi 9gb toplam yanında sistem yazıo digerleri 150gb.ama benm sistemim 150gblıların biirnin içinde.bi 150gblık olanda biçimlendirilmiş kendi kendine.lütfen biri bi şe soylesin.garantiye verirsem daha 1 ay alamam pcyi.ve yazılım için para alıyorlarmıs.yazıklar olsun onlara da.

not: pc 2 aylık

Benzer Başlıklar

1. Windows 7 format (kafayı yicem artık!)
    nickcaqe tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 12.02.2012, 08:12
  2. Kafayı Yicem Artık Yardım Edin..!
    hakan14 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 03.07.2010, 17:38
  3. Yanıt: 14
    Son Mesaj: 22.06.2010, 20:14
  4. cs 1.6 timed out sorunu!! kafayı yicem!!
    erayasan tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 26.04.2010, 12:26
  5. kafayı yicem yardım
    hamled tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 02.07.2006, 21:12