PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows7 orjinal değil uyarısı-hp seri numarası bulunamadı uyarısı

hp compaq laptop 2yıllık garanti suresının gecmesinden bir ay sonra seri numarası bulunamadı uyarısı verdi sureklı masaustunde bu uyarıyı gormekten bıkmıstımkı bı ay boyunca sonrada windows orjinal değildir uyarısıyla karsılastım,format atmak istedim,daha oncede bir kez atmıstım fakat bu sefer cd okunamıyor dedi D diskinde de cd lerde de windows7 yuklu olmasına ragmen format yarım kalıyor okunamıyor dediği için.cozumu windows 7 yi fabrika ayarlarına getirmekte bulduk fakat işe yaramadı hala seri numarası bulunamadı diyor ve windows orjinal değildir uyarısı veriyor.bilgisayar normal baslamıyor zaten artık kullanamıyorum.hp yetkili servisi aradıgımdaysa garanti bittigi için 185tl ye sadece bakıp sorunu bulunca arayacaklarını soyledilier!sorunu bulunca -ki buyuk ıhtımal anakartta sorun varmıs- onun için en az 200 tl yı daha gozden cıkarmam gerektıgını soylediler. cozum bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

biosu güncelleyin ama bunu bir bilgisayarcı da yaptırın o kadar parayı kaptırmayın HP ye Sonra bilgisayarcıya bide format atmasını söyleyin sorunlarınız çözülür burdan anlatmak uzun sürer servise vermeyinde

sorun anakartta deil diyosun yani arastırıym ben biosu guncellemeyi ozaman netten yapabilirsem tabi, olmazsa bilgisayarcıya goturıym ozaman tesekkurler umarım haklısındır

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: osmank Mesajı Görüntüle
    sorun anakartta deil diyosun yani arastırıym ben biosu guncellemeyi ozaman netten yapabilirsem tabi, olmazsa bilgisayarcıya goturıym ozaman tesekkurler umarım haklısındır
    Senin Araştırmana hem gerek yok hemde yanlış bios bulursun ve yapamazsın riskleri büyük.
    Leptop modelinizi leptopun altına bakıp tam modeli ban verin service tag da olabilir.İşletim sisteminiz kaç bit atılı.
    En son murat5038 tarafından düzenlenmiştir: 25.01.2012 19:19

hp compaq presario cq61 modeli.
    windows7 64bit.
    yalnız bilgisayar açmaya basınca windows baslatılıyor yazıyor sonra recovery manager a yonlendiriyor.
    bu haldeyken becerebilirmiyiz guncelleştirme yuklemeyi?

Benzer Başlıklar

1. Windows7 orjinal değil hatası ?
    lamerfox tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.12.2010, 17:31
  2. Windows'um orjinal ama YSKO uyarısı çıktı ???
    satrionic tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.12.2009, 00:14
  3. güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil uyarısı!!!
    tauruscharisma tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.12.2009, 18:55
  4. Açılışta dosya Bulunamadı uyarısı
    sermur tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 07.09.2009, 09:29
  5. Ağ Kablosu Takılı Değil Uyarısı..
    McMayki tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 06.09.2009, 03:28