PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: BOOTMGR eksik

Varsayılan BOOTMGR eksik

Arkadaşlar bilgisayarıma format atarken bios ayarına girdim daha sonra hata verdi.. ve en sonunda power düğmesine bastığımda sadece sihay ekranda "BOOTMGR eksik Yeniden başlat :ctrl+Alt+Del" uyarısı çıkıyor.. o ilk açılıştaki bioas ayarları menüsüde çıkmıyor.. normalda toshibada ileri ok tuşu + s dir onu çıkarmak için. fakat o da çıkmıyor.. artı format cd si denedim hiçbir şey yapamıyorum.. yardımcı olurmusunuz..

BOOTMGR onarımı yapmanız gerek
    BOOTMGR onarımı yazıp internete arayın
    vede windows çözüm sayfasını bulursunuz

iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: dostcan75 Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar bilgisayarıma format atarken bios ayarına girdim daha sonra hata verdi.. ve en sonunda power düğmesine bastığımda sadece sihay ekranda "BOOTMGR eksik Yeniden başlat :ctrl+Alt+Del" uyarısı çıkıyor.. o ilk açılıştaki bioas ayarları menüsüde çıkmıyor.. normalda toshibada ileri ok tuşu + s dir onu çıkarmak için. fakat o da çıkmıyor.. artı format cd si denedim hiçbir şey yapamıyorum.. yardımcı olurmusunuz..

evet bayağı bir uğraştansa sanırım başardım.. int tekiler pek karışık geldi.. benim sorunum setup a girememekti.. toshibalarda yazan o altaki F2 ve F12 yazısı yoktu.. sonunda buldum.. açılış düğmesine basmadan önce F12 ye basılı tutup açılış düğmesine basıyoruz ama normalde ileri ok tuşu ile s e basılı tutum açılış düğmesine bastığımızda da açılıyordu demek bu mrg den sonra öyle olması lazım
    .. halloldo ee sonrası format

laptop vede hazır bilgisayar olunca
    uğraştırıyor birde yeni bios çıkmış
    ufim mufmi tam hatırlamıyoru
    buldu UEFI bios
    hadi bakalım kolay gesin

iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: dostcan75 Mesajı Görüntüle
    evet bayağı bir uğraştansa sanırım başardım.. int tekiler pek karışık geldi.. benim sorunum setup a girememekti.. toshibalarda yazan o altaki F2 ve F12 yazısı yoktu.. sonunda buldum.. açılış düğmesine basmadan önce F12 ye basılı tutup açılış düğmesine basıyoruz ama normalde ileri ok tuşu ile s e basılı tutum açılış düğmesine bastığımızda da açılıyordu demek bu mrg den sonra öyle olması lazım
    .. halloldo ee sonrası format

Alıntı Orijinalini Gönderen: acer5100 Mesajı Görüntüle
    laptop vede hazır bilgisayar olunca
    uğraştırıyor birde yeni bios çıkmış
    ufim mufmi tam hatırlamıyoru
    buldu UEFI bios
    hadi bakalım kolay gesin

iyi forumlar.

Yaa bide hani masa üstü olsa tamam diyecem de bu diz üstü bios u da tamamen farklı.. uğraşıyor insan.. Zor olsa da buluyor sonuçta.. (güzel bir şey)

Benzer Başlıklar

1. Bootmgr eksik hatası
    tom91 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 17.08.2011, 20:47
  2. bootmgr compressed hatası yardım
    omer45 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.12.2010, 09:31
  3. Netbootin Bootmgr Sorunu
    GuardiAngeL tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.11.2010, 19:05
  4. Sata HDD BootMGR Hatası ? (ama nasıl)
    Win32BlackGhost tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 20.09.2008, 12:26
  5. Açılışta BOOTMGR eksik hatasıı çok ilginç ama
    nohackmove tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 13.07.2008, 01:36