PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
13 sonuçtan 11 - 13 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: Number_One Mesajı Görüntüle
    Haklısınız, linkleri sildim. Sonra bu antivirüsü bu tür bir programla kaldırıp başına insanların dert almasını istemiyorum. Gereki uyarıyı da ekledim. Detonator'dan alıntıdır.

Direk Revo ile kaldır demek hataydı
    Yani kardeşim haksızmıyım ben şimdi sağlam bir programı normal olarak kaldırcağım yerde revo ile niye kaldırayım bu yanlışı işde bu tür forumlardan görüp hemen revo ile herşey siliniyor diye ona atlıyorlar çok tanık oldum ondan dolayı Standart çözümleri uygulamadan direk vermek bildiğin bişeyde olsa direk vermiyorum her program için geçerli hemen hemen.

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Haklısınz tabii ki

Normal sağlam bir programı, direk denetim masasından kaldırmak en mantıklısı ama, bu programların işe yaradığı durumlarda oluyor. Örneğin hatalı kaldırılan veya kalkmayan inatçı programları Revo, Iobit Uninstaller gibi programlarla kaldırınca sorun çözülüyor. Her programı bunlarla kaldırmak mantıklı değil elbette ama ara sıra derdiimize derman olabiliyor.

Neyse, iyi geceler herkese

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: Number_One Mesajı Görüntüle
    Haklısınz tabii ki

Normal sağlam bir programı, direk denetim masasından kaldırmak en mantıklısı ama, bu programların işe yaradığı durumlarda oluyor. Örneğin hatalı kaldırılan veya kalkmayan inatçı programları Revo, Iobit Uninstaller gibi programlarla kaldırınca sorun çözülüyor. Her programı bunlarla kaldırmak mantıklı değil elbette ama ara sıra derdiimize derman olabiliyor.

Neyse, iyi geceler herkese
    En son olarak aynı benim dediğime yol çıkıyor yani dediğimizi inşallah okuyan anlayabilmişlerdir.Yani tabi bir çok yolu deneyip azda bilgisi varsa kullamasına bile gerek yok varsada kullansın ama alternatiflerini var olan sistemi kullanmayı öğrensinler
    Ok kardeşim sanada iyi geceler

Benzer Başlıklar

1. windows7
    matela tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.05.2011, 00:41
  2. windows7
    mehmet007 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.10.2010, 18:48
  3. windows7
    mehmet007 tarafından Windows 7 forumunda