PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: Ses problemi

Varsayılan Ses problemi

Arkadaslar 3 bilgisayarda yaptıgım kurulumlarda bilgisayarın sağ kulaklıgından ses alamıyorum.Windows 7 ye özel bişe oldugunu düşünmeye başladım artık Farklı kulaklıklar aynı sonuç farklı bilgisayarlar aynı sonuç.xp de bu tip bi problem yok siteden indirdigim driver ise bire bir uyumlu olması gerek 32bit win 7 driver.Böyle bir problemle karşılaşıp geçebilen varmı formları araştırdım bişe bulamadım.Geneli giriş arızası elektronik bilgim iyidir.Kesinlikle giriş arızası değil.Sesi sına dediğimde sol kulaklıktan başta yüksek sonra cok kısık bir ses alıyorum ama sağ kulaklıktan bi ses cıkısı alamıyorum.Veyada kuaklıgı deşmeden mono yapabilirmiyim bilgisayardan ayarlar ile böyle bişede bulamadım mono yapsam sorunda kalmaz diye düşünüyorum stero cıkmasının bi önemi yok benim için.İlgilenen arkadaşlara şimdiden cok teşekkür ederim.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

3 farklı bilgisayar meselesini biraz daha açarmısınız.

3 farklı bilgisayar anakart olarak işlemci olarak tamamen birbirinden farklı biri amd fusion işlemcili dier ikisi intel işlemcili şuan bilgisayarlar yanımda olmadıgı için aşırı detay veremicem anakartları hakkında lakin sorun aynı.Yarın uraşmaya devam edicem ama aklımda deneyecek bişeler kalmadı Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim yarın daha detaylı bilgi verebilirim bir yandanda denemeye devam ederim

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Anladıklarımı yazayım, yanlış varsa düzeltirsiniz.

• Elinizde birbirinden farklı yani anakartları ve normal olarak ses yongalarının da farklı olacağını düşüneceğimiz tam 3 bilgisayar var.
    • Bunlara Win7 32 bit kurduğunuz zaman her üçünün de kulaklık çıkışının sağ tarafı çalışmıyor. Farklı kulaklıklarla da denediğinizi ve sonucun aynı olduğunu söylüyorsunuz.
    • XP kurduğunuz zaman hiçbirinde sorun yok, herşey normal çalışıyor.
    Durum gerçekten ilginç. Yukarıda yazanlara ek olarak anakart marka ve modelleriyle denediğiniz bütün kulaklıkların marka ve modellerini yazmanızı istiyorum. Çünkü ses yongalarının tesadüfen aynı ve yüklediğiniz sürücülerin Win7 ile uyumsuz olması, denediğiniz kulaklıkların kablosuz olması ve Win7'ye uyumlu sürücülerinin olmaması dışında yazdıklarınız eşyanın tabiatına aykırı!

İstediğim detayları vermeniz durumda daha net şeyler söyleyebilirim.

Benzer Başlıklar

1. Ses Problemi
    semihkuldas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.04.2010, 10:41
  2. cd geç yazma sorunu,cd yazma problemi, cd-dvd yazma problemi
    altinovali_49 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.03.2010, 22:25
  3. ses problemi
    neynesli tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1