PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows 95/98/ME
Bu Sayfayı Yenile windows 98 öksüz kalıyor!
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#21) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: istanbul
Varsayılan 12.06.2008, 02:32

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: osmanhasimcan Mesajı Görüntüle
bu zihniyetle böyle bir karar aldıysa gerçekten windowsu çook zor günler bekliyor demektir
çünkü programcılar büyük firmalar özellikle kendi işletim sistemlerini çıkartarak windowsa darbe vurmaya hazırlanıyor üstelik vista gibi bilgisayarı haşata kullanılmaz hale getiren bir işletim sistemine karşı daha güvenli olan linux sürümleri tüm hızıyla yayılıyor tek eksikleri programcılar tarafından yeterli desteği alamamaları ama ilerleyen yıllarda büyük şeyler olacağına inanıyorum
valla bi senin dusunduğun gibi dusunuyorum birde xp yeni cıkdığındada aynı seyleri dioduk ama suanda xp yi bırakamıyoruz bence microsoft gene ne yapıp edicek visatyı sevdiricek bize

BeLLa
Alıntıyla Yanıtla
  (#22) Eski

mcspayer Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: izmir
Varsayılan 12.06.2008, 02:33

Alıntı:
bu zihniyetle böyle bir karar aldıysa gerçekten windowsu çook zor günler bekliyor demektir
çünkü programcılar büyük firmalar özellikle kendi işletim sistemlerini çıkartarak windowsa darbe vurmaya hazırlanıyor üstelik vista gibi bilgisayarı haşata kullanılmaz hale getiren bir işletim sistemine karşı daha güvenli olan linux sürümleri tüm hızıyla yayılıyor tek eksikleri programcılar tarafından yeterli desteği alamamaları ama ilerleyen yıllarda büyük şeyler olacağına inanıyorum

kendı sozlerınızle catıstıgınızın farkındamısınız? "programcılar kendı işletım sıstemlerını uretecekler" sen tüpünü kendısı üreten kac tane tüpçü gordun? yada hangı fırıncı kendı ununu uretıyor? windows için program ureten bır fırma nasıl wındowsa rakıp olabılır? bır ısletım sıstemı 5 yılda bınlerce kısının emegı ıle yapılıyor.... hangı fırma mılyon dolarlar harcayıpta bunu yapabılır? ben suana kadar win95 win98 win2000 millenium xp ve vista işletim sistemlerini kullandım dıkkatını cekerse hepsı farklı tabanlarda ısletım sıstemı.. linux cekırdegı kac defa guncellestırılmıs? kac defa kgb denılen cekırdegı kernelı yenılenmıs bu linuxun kernel ı ortada ordan herkes download etsın sonra 2 tema yap hooopp yenı ısletım sıstemı yermıyım ben bunu ya destek verılmıyormus avira bıle sıtesınde linux ıcın antıvırus sıstemı uretıyor. haa bıde cok saglammıs vırus gırmezmı lınuxa kac gece katıla katıla guldum buna kımse tenezzul dahı etmıyor vırus turetmeyede ondan.. guvenlı işletim sıstemı arıyorsan solaris 10 kullan dunyada suana kadar çökmemiş tek işletim sistemıdır...
gorsellık ıstıyorsan mac kullan.. uyumluluk ve gercekten kullanırlılık ıstıyorsan windows kullan ama coluk cocugun tema yapıp aaa ısletım sıstemı yaptım dedıgı linux u kullanmayın

This is my dream.... " sasalisoft "
Alıntıyla Yanıtla
  (#23) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 16.06.2008, 22:49

topram haklı olabilirsin ama vistanın bu kötü performansı kullanıcıları nasıl etkileyecek sence eğer dedikleri gibi ilerde destek çekilecek vistayı zorlatacaklarsa
bu tüp alıp satma işi değil apple eğer argesine büyük yatırım yapabilse kafa tutmaya çalışabilir ama o kendi tabanındaki cihazlara üretim yapıyor tabi şimdilik ilerde neler olacak göreceksiniz linuxu kale dahi almıyorum zaten
asus sony toshiba gibi dünya devi bilgisayar geliştiricilerinin kendi işletim sistemini kurmak gibi bir çabası var bu olabilirde olmayabilirde ama bu işin içinde büyük paralar dönüyor ki windows dünyadaki milyonlarca korsan kullanıcılara bile aldırmıyor
Alıntıyla Yanıtla
  (#24) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 16.06.2008, 22:54

fakat bu kötü performansla vista hiç bir işe yaramaz en azından bill gates XP için desteğini çekmemelidir
bence çekmeyecektir service pack3 yayınlandı bu yıl tahminimce en az 5-10 yıl daha hizmet verecektir
tek temennim microsoft un xp gibi daha az arayüzleri kullanan daha az alan kaplayan yeni işletim sistemleri yayınlamasıdır inşallah bu temennim olur işte o zaman xp den daha iyi çalışan vista gibi sistemi yiyip bitirmeyen bir yazılım sunulabilir
ben yıllardır xp kullanıyorum çok da memnunum ama vista için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim ne yazıkki:
teşekkürler!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#25) Eski

ByEGT Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: İstanbul
Varsayılan 17.06.2008, 00:40

Alıntı:
fakat bu kötü performansla vista hiç bir işe yaramaz en azından bill gates XP için desteğini çekmemelidir
bence çekmeyecektir service pack3 yayınlandı bu yıl tahminimce en az 5-10 yıl daha hizmet verecektir
tek temennim microsoft un xp gibi daha az arayüzleri kullanan daha az alan kaplayan yeni işletim sistemleri yayınlamasıdır inşallah bu temennim olur işte o zaman xp den daha iyi çalışan vista gibi sistemi yiyip bitirmeyen bir yazılım sunulabilir
ben yıllardır xp kullanıyorum çok da memnunum ama vista için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim ne yazıkki:
teşekkürler!!!
Windows 7 az yer kaplayacakmış. Düşük donanımlarda bile çalışabilecekmiş. 40 mb RAM'de bile çalışacağı söyleniyor.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Wİndows Donup kalıyor PC-CodeR Yazılım 15 25.01.2008 03:58
Format sorunu %29 da kalıyor tgy_tfn Donanım 2 27.12.2006 01:32
Regedit 'de kalıyor Mortal_Abas Yazılım 3 05.03.2006 20:43
Görüntü İzi Kalıyor ? emreka Donanım 3 10.11.2003 22:30
GRUB yazıyor kalıyor. Ne yapıcam? skycelik Linux 6 19.12.2002 13:10

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

129 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

28 gösterim, 2 yanıt

954 gösterim, 10 yanıt

49 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

18 gösterim, 1 yanıt

48 gösterim, 4 yanıt

11 gösterim, 0 yanıt

52 gösterim, 5 yanıt