Alıntı:
Orijinalini Gönderen: osmanhasimcan
bu zihniyetle böyle bir karar aldıysa gerçekten windowsu çook zor günler bekliyor demektir
çünkü programcılar büyük firmalar özellikle kendi işletim sistemlerini çıkartarak windowsa darbe vurmaya hazırlanıyor üstelik vista gibi bilgisayarı haşata kullanılmaz hale getiren bir işletim sistemine karşı daha güvenli olan linux sürümleri tüm hızıyla yayılıyor tek eksikleri programcılar tarafından yeterli desteği alamamaları ama ilerleyen yıllarda büyük şeyler olacağına inanıyorum 
|
kendı sozlerınızle catıstıgınızın farkındamısınız? "programcılar kendı işletım sıstemlerını uretecekler" sen tüpünü kendısı üreten kac tane tüpçü gordun? yada hangı fırıncı kendı ununu uretıyor? windows için program ureten bır fırma nasıl wındowsa rakıp olabılır? bır ısletım sıstemı 5 yılda bınlerce kısının emegı ıle yapılıyor.... hangı fırma mılyon dolarlar harcayıpta bunu yapabılır? ben suana kadar win95 win98 win2000 millenium xp ve vista işletim sistemlerini kullandım dıkkatını cekerse hepsı farklı tabanlarda ısletım sıstemı.. linux cekırdegı kac defa guncellestırılmıs? kac defa kgb denılen cekırdegı kernelı yenılenmıs bu linuxun kernel ı ortada ordan herkes download etsın sonra 2 tema yap hooopp yenı ısletım sıstemı yermıyım ben bunu ya

destek verılmıyormus avira bıle sıtesınde linux ıcın antıvırus sıstemı uretıyor. haa bıde cok saglammıs vırus gırmezmı lınuxa

kac gece katıla katıla guldum buna

kımse tenezzul dahı etmıyor vırus turetmeyede ondan.. guvenlı işletim sıstemı arıyorsan solaris 10 kullan

dunyada suana kadar çökmemiş tek işletim sistemıdır...
gorsellık ıstıyorsan mac kullan.. uyumluluk ve gercekten kullanırlılık ıstıyorsan windows kullan ama coluk cocugun tema yapıp aaa ısletım sıstemı yaptım dedıgı linux u kullanmayın