Alıntı:
Orijinalini Gönderen: mcspayer
linux bıraz yavas parcalasın hatta parcalamısken bıraz ufak parcalasınkı cıvcıv arkadaslarda rahatlıkla yıyebılsın  ya arkadasım windows parcalamak bugune kadar pir firmaya nasıp olmustu oda apple a yıllar onca herkes pclerınde dos ortamında ıslem yaparken mıllet mac larıyla mause u grafıksel arabırımı kullanıyordu  ha neden herkes grafıksel arabırımlı macları degılde dos ortamındakı windowsu tercıh ettı? sebebıde aralarındakı 7000$ cık fıyat farkı...
linux guzel sıstem gerenksınımı dusuk grafıgı guzel neden tutulmuyor ? cunku hıcbır oyun linux ıcın yapılmıyor.. tmm lınux belkı cok guzel ama bırkac heveslı cocugun cekırdegı ıle oynayıp dagıttı lınuxlara kımsenın guvenı yok!!! ınsanlar SLI yada cross baglantı yaparak cıft ekran kartı alarak oyun oynuyor... pekı hangı lınux versıyonu bu kadar para verıp bu ekran kartlarına verıeln paranın hakkını cıkartabılır? ve bırcok parca hala lınuxlarda calısmıyor cunku drıverları mevcut degıl...
APPLE firması bıle MAC'larını artık windows calıstırabılecek sekılde uretıyor!!!! herkes dıze geldı ve herkes en ıyısının windows oldugunu gordu ısteyen emperyalzım desın ısteyen baska seyler desın ama windows devrı tas devrınden bıle uzun surecektır...
saygılar yusuf kahraman
|
LİNUX ün önündeki en büyük engel linuxu ayakta tutan fedailer bence. ha ha linux kullancaksan biraz uğraşmalısın, hem sadece internete girip oyun oynayıp chat yapmayı bilen i beyinsizsen git windows kulan seklinde bi tavırlaı var.
bende de söle bi düşünce var linux e acıyorum sakız gibi oyuncak olmuş birilerinin elinde. f6 ya bas raide xp kur n ukadar basitti. raide e lixux kuramdım. halbuki tv kartımdan yazıcımdan bile vazgecmiştim sadece linux kullanıcaktım.
yani bendeki donanımı tanımayn bi işletim sistemini kurucamda ha bide ben onu ögrenip iyice bi alamaya çalıscaktım. windowsu sevmiyorum ama arkasında güzel bi grup kişi oldugu belli en azından kurulabiliyo çalıştırıla biliyo begenmezsen silebilirsin.