PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows 95/98/ME
Bu Sayfayı Yenile windows 98 öksüz kalıyor!
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#26) Eski

GREGORIAN Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: GIRESUN
Varsayılan 17.06.2008, 03:14

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: mcspayer Mesajı Görüntüle
linux bıraz yavas parcalasın hatta parcalamısken bıraz ufak parcalasınkı cıvcıv arkadaslarda rahatlıkla yıyebılsın ya arkadasım windows parcalamak bugune kadar pir firmaya nasıp olmustu oda apple a yıllar onca herkes pclerınde dos ortamında ıslem yaparken mıllet mac larıyla mause u grafıksel arabırımı kullanıyordu ha neden herkes grafıksel arabırımlı macları degılde dos ortamındakı windowsu tercıh ettı? sebebıde aralarındakı 7000$ cık fıyat farkı...

linux guzel sıstem gerenksınımı dusuk grafıgı guzel neden tutulmuyor ? cunku hıcbır oyun linux ıcın yapılmıyor.. tmm lınux belkı cok guzel ama bırkac heveslı cocugun cekırdegı ıle oynayıp dagıttı lınuxlara kımsenın guvenı yok!!! ınsanlar SLI yada cross baglantı yaparak cıft ekran kartı alarak oyun oynuyor... pekı hangı lınux versıyonu bu kadar para verıp bu ekran kartlarına verıeln paranın hakkını cıkartabılır? ve bırcok parca hala lınuxlarda calısmıyor cunku drıverları mevcut degıl...

APPLE firması bıle MAC'larını artık windows calıstırabılecek sekılde uretıyor!!!! herkes dıze geldı ve herkes en ıyısının windows oldugunu gordu ısteyen emperyalzım desın ısteyen baska seyler desın ama windows devrı tas devrınden bıle uzun surecektır...

saygılar yusuf kahraman

LİNUX ün önündeki en büyük engel linuxu ayakta tutan fedailer bence. ha ha linux kullancaksan biraz uğraşmalısın, hem sadece internete girip oyun oynayıp chat yapmayı bilen i beyinsizsen git windows kulan seklinde bi tavırlaı var.

bende de söle bi düşünce var linux e acıyorum sakız gibi oyuncak olmuş birilerinin elinde. f6 ya bas raide xp kur n ukadar basitti. raide e lixux kuramdım. halbuki tv kartımdan yazıcımdan bile vazgecmiştim sadece linux kullanıcaktım.

yani bendeki donanımı tanımayn bi işletim sistemini kurucamda ha bide ben onu ögrenip iyice bi alamaya çalıscaktım. windowsu sevmiyorum ama arkasında güzel bi grup kişi oldugu belli en azından kurulabiliyo çalıştırıla biliyo begenmezsen silebilirsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#27) Eski

Torch_D Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Bursa(Manisada öğrenci)
Varsayılan 13.09.2008, 02:53

Windows'un büyüklüğü,Linux'un güvenilirliği,Mac OSX'in görselliği tartışılmaz.Sadece kendinizi yoruyorsunuz arkadaşlar lütfen.Çok rica ediyorum biraz düşünün..Windows'u kötüleyen arkadaşlar ne için Windows kullanır?Oyun falan değil sadece en çok ünü olan işletim sistemi Windows'ta o yüzden..Arkadaşlar dünyanın en iyi 10 Hackerından 4üncüsü olan HeroTurk'un verdiği demeçte kullandığı cümle:''Windows'un hangi sürümünü önüme koyarsanız koyun,istediğiniz anti-virüs programını kullanın,o bilgisayara girmem en fazla 2 saatimi alır.Ama Linux tabanlı bir işletim sistemine girmem için 5 yılımı feda etmem gerekir.''Gelen soru üzerine verdiği cevapta şöyledir:''Mac OSX mi?Onu işletim sistemi olarak görmüyorum.Bana sadece süslü püslü bir ekran koruyucu gibi geliyor.''
Bu sözleri söyleyen bu işin piri.Herkeze saygılar.

''Ben PC'ye PC demem PC benim olmayınca''
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Wİndows Donup kalıyor PC-CodeR Yazılım 15 25.01.2008 03:58
Format sorunu %29 da kalıyor tgy_tfn Donanım 2 27.12.2006 01:32
Regedit 'de kalıyor Mortal_Abas Yazılım 3 05.03.2006 20:43
Görüntü İzi Kalıyor ? emreka Donanım 3 10.11.2003 22:30
GRUB yazıyor kalıyor. Ne yapıcam? skycelik Linux 6 19.12.2002 13:10

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

28 gösterim, 2 yanıt

954 gösterim, 10 yanıt

49 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

18 gösterim, 1 yanıt

48 gösterim, 4 yanıt

11 gösterim, 0 yanıt

52 gösterim, 5 yanıt

19 gösterim, 2 yanıt

83 gösterim, 4 yanıt