PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: Torch_D Mesajı Görüntüle
    İyide işletim sistemi desteğini anakart sağlamaz ki Win98 FAT16 dosya biçimini kullanır.80 GB HDD'im var demişsiniz.Windows 98 32 GB'tan büyük HDD'leri görmez buda Bill Gates'in bir oyunu olarak düşünüyorum.Çünkü Windows 98 çıktığı zamanlarda 32 GB HDD zor bulunuyordu.Sizin yapabileceğiniz şu>>İlk olarak sisteme XP kurun.XP kurduktan sonra 80 GB'lik HDD'nizi 20 GB'lık 4 partitiona bölün ve 98 kuracağınız partitionu FAT16 dosya sistemi şeklinde biçimlendirin.Böylece Win98 kur HDD'nizi görebilecek.Kolay gelsin
    1-neden ısrarla eski konulara ve bilhassa win98 konularına yazarak konuları hortlatıyorsunuz.?
    2-yoksa siz hala win98 mi kullanıyorsunuz.?
    3-sizin olmaz dediğiniz 80gb hdd i ben fat32 olarak biçimlendirir üzerine çatır çatır win98 i yüklerim.
    4-yukarıdaki yazınız biraz eksik olmuş. Win98 yükleyecek adam pek ala fat32 ile biçimlendirebilirken neden fat16.?

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    C:\WINDOWS\system32

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    1-neden ısrarla eski konulara ve bilhassa win98 konularına yazarak konuları hortlatıyorsunuz.?
    2-yoksa siz hala win98 mi kullanıyorsunuz.?
    3-sizin olmaz dediğiniz 80gb hdd i ben fat32 olarak biçimlendirir üzerine çatır çatır win98 i yüklerim.
    4-yukarıdaki yazınız biraz sallama olmuş. Win98 yükleyecek adam pek ala fat32 ile biçimlendirebilirken neden fat16.?
    1-Forumu geziyorum ve bunu altını çizerek söylüyorum BİLDİĞİM KONULARA YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZIYORUM.
    2-Evet yedekte duran eski bilgisayarımda Windows 98 kullanıyorum.
    3-Yapabiliyorsanız ne mutlu.
    4-Sizden ricam ''sallama''gibi tabirleri kullanmamanız,çünkü yakışıkalmıyor.Burada hata yakalamak değil hata yapılan yerde uyararak doğru bilgiyi vermek önemlidir.

Saygılarımı sunuyorum.
    ''Ben PC'ye PC demem PC benim olmayınca''

sevgili Torch_D arkadaşım, 4.maddedeki ifademden dolayı haklısınız gerekli düzeltmeyi yaptım. şimdi sakin kafayla okuyunca oradaki ifademi bende beğenmedim. D: göstermiş olduğunuz olgunluktan dolayı size teşekkür ederim. aramıza hoş geldiniz.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    C:\WINDOWS\system32

Ben teşekkür ederim olur böyle şeyler biz arkadaşlarımıza yardımcı olmaya bakalım
    ''Ben PC'ye PC demem PC benim olmayınca''

Benzer Başlıklar

1. sata hdd kurulumu
    kali77 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.09.2006, 14:38
  2. SATA HDD'ye Xp Kurulumu
    aytaccici tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.02.2005, 15:32
  3. Windows 98 SATA diskte çalışmıyor mu?
    serserikedi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.03.2004, 15:17
  4. SATA ve windows 98
    jeliel tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.03.2004, 20:05