PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
26 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ram hakkında bi soru

arkadaşlar benim Pentium III 550 mghz 64 ram eski bi bilgisayarım var Windows 98 kullanıyodum ama şimdi XP yükledim ve çok ağır çalışıyo.Eğer Ramı yükseltirsem 128 falan yaparsam hızı artar mı? Bazı arkadaşlar boşuna Ram alma alsan da performansında fazla bi değişiklik olmaz dediler.Ama bence ramın hızını etkilemesi lazım karar veremiyorum.Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    30011´nci porttan

Ewt ram hızı etkiler ama bence 256 MB ram yap biraz rahatlar. Ama işlemci çok eski açılışta hiç bir program çalıştıramazsınız benim eski pc :

128 MB RAM
    P4 1.6

Açılışa biraz program ekleyince çok kasıo sizinki hayli hayli kasar. Ama ona ram almak yerine yeni bilgisayar almak daa ii.

çok teşekkür ederim sinan.Bende zaten laptop var ama bu eski bilgisayarla da ilgilendiğim için fazla masraf yapmadan kullanılır halde olsun istiyorum o zaman ben 256 ram alayım yardımın için teşekkürler

Yeni bilgisayar almanız daha ucuza gelir.Bu sisteme uygun parça bulmak çok zor olduğundan fiyatlarıda artmıştır.

64 MB'a bir 128 MB daha ekleyerek eskiden 98de çalıştırdığınız programları neredeyse aynı performansta çalıştırabilirsiniz.
    Geçen sene sizinkiyle aynı hızda ve aynı ramde birkaç makineye ram ekleyip 98den xpye terfi ettirmiştim, hızda hissedilir bir düşüş olmamıştı.
    Elini sallasan DJ'e çarpıyor ya... :|

Benzer Başlıklar

1. C++ hakkında iki soru
    TBoy tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 13.04.2009, 22:56
  2. Ram Hakkında 1 soru
    hentbol tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.09.2006, 00:54
  3. s-ata hakkında bir soru
    egeli_09 tarafından Donanım forumunda