PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: Windows Me ?? !!

Varsayılan Windows Me ?? !!

Arkadaşlar Windows Xp Var Bilgisayarımda Ancak Ram vs.Yetersiz Olduğu İçin Windows Me'ye Dönmek İstiyorum.Sistemim FAT32 Ancak Cd'ye Takıp Res Atmama Rağmen Boot Olarak Çalıştırmıyo
    Cd'nin İÇine Baktım Bilgisayarımda WİNME İsimli Bir Klasörün İÇinde ? Bu Bir Sorun Yaratır Mı ? Yani Yeni Bir Boot Cd Mi Hazırlamam Lazım.Cd'yi Aldığım Yerde Direk Dosya Olarak Koymuşlar Sanırım

Elinizdeki CD muhtemelen açılış CD'si değil ve %100 korsan. Ayrıca Windows ME işletim sistemi kurmanız sizi sorunlardan kurtarmayacaktır. Windows ME, Windows 98 ile Windows XP arasında piyasaya sürülmüş bol hatalı oldukça kararsız bir Windows sürümüdür...
    Onur "AynShtein" Gözüpek
    http://www.multimeyda.com

Windows Me'ye geçince bilgisayarınızın şaha kalkacağını sanmam ancak yine de kurmak istiyorsanız bir windows açılış disketi ile bilgisayarı başlatın daha sonra dos ekranında cd sürücüsüne geçip setup.exe'yi çalıştırın..kurulum başlayacaktır..biraz hızlanmak istiyorsan xp'yi sp2 olmadan kurabilirsin..ancak bazı programların sp2'ye ihtiyaç duyduğunu ve güvenlik açısından gerekli olduğunu unutma

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

eğer windows xp kuramıyorsan 2000 kur onu kullan sürücüleri xp ile aynı olduğundan sorun çıkarmaz ayrıca windwblind tarzı programlarla xp veya vista görünümlü yapıla bilir
    saygılar

Benzer Başlıklar

1. Windows XP yi windows 2000 gibi gösterecek arayüz
    fizilal tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 23.06.2008, 13:26
  2. windows xp kaldırılıp windows 98 yukleme nasıl yapılır.
    reyatr12 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 24.09.2007, 20:48
  3. windows 2000 için msn massenger ve windows media player
    hasan1987 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.04.2007, 17:32
  4. windows cannot start the windows firewall/ ics service bulun
    robi2 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.02.2005, 10:19