PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: win95 xp olurmu

Varsayılan win95 xp olurmu

slm arkadaşlar bende hp onmı book var mını book hiç denemedım bır yerden geldı sizce bir işe yararmı ada ben fazla anlamadıgım için düzelip kullanılabılırmı merak ettım yoksa çöpe atmak zorunda kalacagım düşüncelerinize ve bilginize ihtiyacım var

anladığım kadarıyla win 95 yüklü bir laptopa xp kurmak istiyorsunuz. açıkçası kurulsa bile performans verebileceğini sanmıyorum. çünkü eğer 95 yüklü ise gerçekten çok yaşlı bir bilgisayar demektir.

yinede belki xp yerine basit bir linux kurarak mesela gOS belki internet işlerinde kullanabilirsiniz.

benım demek ıstedıgım yanı çalışıp çalışmadıgın ıbıle bılmıyorum bıraz masraf edılsa işe yararmı dıyorum bunu ben yapabılırmıyım yoksa çöpe atıcam ve atmak ıstemıyorum açıkcası ne dersınız

uzerındekı yazıları gönderıyorum belkı nasıl bışi oldugunu anlarsınız hp hewlett packard onmı book hp onmı book 800ct bır yerde windows 95 bir yerde intel inside pentium yazıyor

http://www.shopping.com/xPF-Hewlett-...k-800CT-F1714A
    sanırım elinizdeki ürün bu.
    eğer elinizdeki ürün bu ise xp yüklemeniz hayal diyebilirim. 48 mb ram ile yüklemenizde bile sorun çıkarır.zaten harddisk kapasitesi ise 4 gb.

eğer hala çalışır durumdaysa bile oldukça hoş diyebilirim. eğer aynı üründen bahsediyorsak mp3 player yada tetris gibi vasıflarda kullanabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

1. win95
    sinoplu57 tarafından Windows 95/98/ME forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 30.09.2008, 01:54
  2. msn win95 içün....
    Sami tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.07.2005, 14:19
  3. win95 agdan internet kullanma
    delicocuk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4