+ Başlığa Yanıt Yaz
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
-
25.03.2009 13:26 #11
onarma işlemi için sürücü a,sürücü b dio,onlardan birini seçince floppy istio.
bi de hata uyarısını sadece 98 kurulumunda verio.xp de sorun çıkmıo ama o pc ye de xp ağır gelio.ekran kartı ayarlayıp pardus kuracam bakalım.inş öle olur.
-
25.03.2009 14:34 #12
Arkadaşım onar deyince flopy istediğinde geri al geç seçeneğini seçin ve devam edin. Onarım yapmadığınız taktirde bir süre sonra xp de de sorun yaşarsınız. 98 de sorun veriyor xp de çalışıyor mantığı doğru değil. Doğru olan sizin hdd de sorun olduğu, daha sonra sorun yaşamak istemiyorsanız bunu en kısa zamanda onarın. Yoksa paşa gönlünüz bilir, başlık açmaya devam edersiniz. Biz çözün için çabalıyoruz siz başka işler yapıyorsunuz.
Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
25.03.2009 22:24 #13
[quote=fthizm;1276007]hdd yi başka bi pc de biçimlendiriorum.20 gblık hdd içinde 8 mb lık yer ayırıp sadece c bölümü oluşturuorum.yani windows onarma şansı yok.
ama fdisk atıp hdd ye xp kurdum sorunsuz bi şekilde kurulup çalıştı.
tekrar fdisk atıp 98 kuracağım zaman hdd içinde arızalı ya da hasarlı yer buldu felan dio.onarma geç derken kurulup oluo.koruma hatası çıkıo...[/quote]
zaten onarma geç diorum....
-
25.03.2009 23:36 #14
Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz. Onarma geç demeyeceksiniz. Onar diyeceksiniz.! Onarma işlemi için sizden floppy ile geri alma disketi oluşturmak isteyip istemediğinizi sorduğunda geri al geç seçeceksinizki disketle işiniz olmasın. Daha sonra onarmaya başlayacak. Onarım tamamlandığında o bölümün başında verify yazması lazım. En son olarak yüzey taraması yaptırıp yaptımayacağınızı soracak. Ona da evet diyeceksiniz. Asıl olay burada başlıyor. Tarama sonunda bozuk alanları bloklayacak ki siz Windows yüklerken yada daha sonraki işlemlerinizde o bölüme dosya yazmasın. Yani bozuk alanları kullanıma kapatacak.
Peki siz ne yapıyorsunuz? Hiç bir şey. İş olsun diye uğraşıp durduğunuz yetmiyor gibi başkalarını da yoruyorsunuz. Sorununuz yoksa uzatmayın, yok sorunum var düzeltmek istiyorum diyorsanız söylenenleri yapın. Yapamıyorum diyorsanız servislerin yolunu biliyorsunuz.Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
13.06.2009 17:23 #15
Benzer Başlıklar
-
windows koruma hatası - pardus koruma hatası??
fthizm tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 06.03.2009, 21:35 -
Windows koruma hatası
pgkat tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 25.03.2005, 23:55 -
Windows Koruma Hatası
velet974 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.01.2005, 23:40 -
Windows Koruma Hatası
Khazandros tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 04.11.2003, 03:56 -
Windows Koruma Hatası???
hakan008 tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 03.09.2003, 13:02

Alıntıyla Yanıtla

TTNET Müzik'te otomatik üye çıkışı...
Bugün, 13:35 / İnternet, Ağ ve Güvenlik