PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
28 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Windows 98 kurmak

yaw ne 98 slla en iisi xp vistada hikaya ßncexd
    ßyHasTaKinq pc net alemini selamlar ßykoyßoy

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

bu sana saçların yolduracak bir olay olabilir güncel bir pc ise o win98 hiçbir şeyine uyumlu olmayabilir ilk olarak hdd ntfs olduğu için hdd'görmez onun yerine ubuntu,pardus gibi birşey kurman daha salıklı olur ki o indirdiğin veya korsan aldığın win98'in önemli sistem dosyalarında virus ve trojenler olabiliyor benim gördüğüm virusler (8) taneydi onları free anti-virus programları buldu ve onları temizlemek win98'in göçmesiyle sonuçlanıyor...
    http://www.pardus.org.tr
    http://www.ubuntulinux.org/
    En son 3765 tarafından düzenlenmiştir: 27.07.2009 00:45 Sebep: adres yanlıştı

XP Cdsini tak format at ve harddiski ntfsden Fat32ye çevir. Sonra kuruluma geçmeden işlemlerden çık. Daha sonra Win 98 Cdsini tak ve çalıştır. Eğer görmüyorsa Biostan CD sürücünü boot ayarlarından birincil konuma getir ve yeniden başlatarak tekrar okutmaya (boot etmeye) çalış*. Sonra normal kurulum başlat harddiske format at işlemlere devam et ve win98i kur.

*Eğer yine olmazsa sana bir başlangıç disketi gerek. Onuda başka bir windows 98in kurulu olduğu makinadan oluşturabilirsin.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

sonunda başında saç kalmıcak ie çalışmıyor olduğu ve win98'in usb desteği yok usb bellekleri kızartması(bozması)yüksek ihtimal sanal makinaya win98 kurdum usb portlarını ayarladım ama win98 usbleri görmedi ie6 hiçbir siteyi açamadı ms me w98 desteğini bıraktık mesajı veriyor...

Alıntı Orijinalini Gönderen: 3765 Mesajı Görüntüle
    sonunda başında saç kalmıcak ie çalışmıyor olduğu ve win98'in usb desteği yok usb bellekleri kızartması(bozması)yüksek ihtimal sanal makinaya win98 kurdum usb portlarını ayarladım ama win98 usbleri görmedi ie6 hiçbir siteyi açamadı ms me w98 desteğini bıraktık mesajı veriyor...
    :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Benzer Başlıklar

1. xp ye windows yaması kurmak
    mami24 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 02.05.2011, 14:08
  2. Windows Server 2003 ile ağ kurmak
    badboy_xD tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 08.03.2009, 18:25
  3. windows xp yi usb den kurmak!!!!
    rundll tarafından Windows XP forumunda