PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Lisanslı Nero7 Premium kullananlar

Arkadaşlar lisanslı Nero7 Premium paketini alıp da kullanmakta olanlara şunu sormak istiyorum. Nero Vision, DVD video oluşturmak için elimizdeki .avi, .mov, .dat gibi video formatlarını kabul ediyor mu? Bunu şundan dolayı sorma gereksinimi duyuyorum. Geçende aldığım SAMSUNG DVD+RW'la gelen Nero8 Essential'i kurduğumda ve elimde işlemek istediğim video formatlarını Make Movie'ye attığımda kullandığım programın tam sürüm olmadığı uyarısını veriyordu. Buna dayanarak Premium'un da Ultra Edition olmadığı için tam sürüm olmayabileceği gibi bir düşünce uyandı bende. Ayrıca Image Drive var değil mi?

Nero7'nin Premium paketini satın almak istiyorum Nero8'e 100 küsür vermektense. Nero7 Premium forum Ankara'daki MediaMarkt'ta 44TL. En son gördüğüm kadarıyla. Başka nerde bulabilirim bu fiyatta bilmiyorum ama. İnternetten indirilenler işe yaramıyor.

Arkadaşlar kusura bakmayın, konuyu yanlış yere açtım. Taşınmaz da şimdi. Taşınırsa da bilmiyorum nasıl. Yazılım'da tekrar açmak üzere silmek istedim ama silme yeri de yok. Yazılım'da tekrar açıyorum mecburen, inşallah silinmez. Silinirse de buradaki silinsin lütfen.

Benzer Başlıklar

1. sp2 li xp yi lisanslı yapma
    hasanyigitcolak tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 08.08.2007, 01:38
  2. Lisanslı kaspersky
    cehennem tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 14.12.2006, 20:35
  3. nero7 kurulmuyor
    ahmet0009 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4