PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Adobe Acrobat 4.0 Türkçe Karakter

Adobe Acrobatla sitelerin yansısını alarak iş yerinde kullanmak üzere pdf dosyaları hazırlamak istiyorum. Fakat türkçe karakterler yerine garip garip karakterler gösteriyor. Pdf sayfalarında türkçe karakter görmek için ne yapmam lazım?

Acrobat'ın bulunduğu klasörde,Resource'un altında senin sürümünün fontları yer almaktadır.Bu dizinin altına bulabildiğin kadar font ekle(uzantıları pfb dir)
    Bir başka yöntemde Acrobatın full sürümünü bulup kurarsan,printer lar bölümüne Acrobat pdf writer ve acrobat distiller adlı 2 adet sanal yazıcı ekler.Bunların her ikisiylede (açık olan sayfayı yazdır komutu ile) renkli pdf dosyaları yaratabilirsin.

Kolay Gelsin..

Sub_Marine yardımın için teşekkür ederim. Bir-iki sorum daha olacak. Normal fontları buraya koyabilirmiyim? Koyamıyorsam pfb uzantılı fontları nereden bulabilirim?

Hayır normal fontları o klasör içine koyamazsın,koysanda zaten tanımaz.
    Bana nasıl pdf e çevirmeye çalıştığını anlatırsan daha fazla yardım edebilirim çünkü acrobatın gelişmiş ayarlarında font Embedding seçeneği mevcuttur ve bir çok True Type fontu kendi fontuymuş gibi kullanabilir.

Benzer Başlıklar

1. adobe acrobat reader
    omerson1905 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.02.2007, 20:28
  2. adobe acrobat reader
    omerson1905 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 21.02.2007, 18:34
  3. adobe acrobat yardımı!
    ilyetus tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 5