PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: dosya sifreleme

Varsayılan dosya sifreleme

dosyalarimi sifrelemek istiyorum xp kullaniyorum nasil yapabilirm?

Eğer disklerin NTFS ile biçimlendirilmişse windows'un kendi şifrelemesini de kullanabilirsin. Fakat benim tavsiyem AxCrypt adlı ücretsiz yazılımı kullanman. Aşağıdaki adresten programla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir ve programın en son versiyonunu indirebilirsin.

http://axcrypt.sourceforge.net/

eger guvenlik istiyorsan, kimsenin kıramamasını istiyorsan winzip 7.0 yi tavsiye ederim. sifresini kırmak uzun yıllar alıyor duyumlarıma gore. piyasadaki en zor kırılan sifre sistemlerden biri mevcut. explorer gibi kullanıp dosyayı içinden de kullanabilirsin... ben bunu kullanıyorum ve memnunum...

xp nin kendi şifreleme programı nasıl kullanılır?açıklarsanız sevinirim..

Xp'nin kendi şifreleme programı diye bir şey yok ama "Kullanıcı Grupları" nı kullanabilirsin. Kendi kullanıcı adına şifre koyarsın ve seninle ilgili hiçbir şey senin parolanla oturum açılmadan görülemez. Ama bunu tavsiye etmem. En azından MS bu sorunu çözene kadar. Çünkü bizzat başıma gelen bir güvenlik açığı var... uzun hikaye. bu konuda açtığım "xpsp2'de kocaman güvenlik açığı" başlığına bakabilirsin. Yazılım bölümündeydi sanırım... ha ama evimde hacker yok diyorsan tamam Ama risklidir. neden dersen, Windows'un çöktüğü zaman bütün verilerin gider İşte güvenlik açığı da burda başlıyor zaten!..

Benzer Başlıklar

1. Dosya sifreleme
    alicangs tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 25.06.2006, 18:09
  2. Dosya sifreleme
    djatalay tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.06.2006, 17:12
  3. ntfs de sifreleme
    rhan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2