+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
08.04.2005 22:28 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
ınternet explorerden ftp olurmu okuyunuz
Tabii ki olur. Internet Explorer HTML tarzı Web sayfalarının görüntülenmesi yanında gereğinde FTP sitelerini dolaşabileceğiniz bir araç haline de dönebiliyor. Bunu sağlamak içi yapacağınız iş basit: Adres boşluğuna bağlanmak istediğiniz FTP adresini yazın, ancak adres başlangıcı olarak http:// yerine ftp:// ibaresini getirin (ftp://ftp.
cdrom.com gibi).
Peki bağlanmak istediğiniz FTP giriş için bir isim ve şifre istiyorsa ne olacak? Kolayı var. Siz öncelikle ftp:// ile başlamak şartıyla bağlanmak istediğiniz FTP adresini yazın. Daha sonra File menüsüne girin, burada bir şeylerin değişmiş olduğu dikkatinizden kaçmayacak. Şu anda File menüsü altında en başta Login As... diye bir opsiyon görüyor olmalısınız. Bu seçeneği seçerek açılan pencerede isim ve şifre girmenizi bekleyen boşlukları gerekli bilgilerle doldurun. Daha sonra onaylayarak bu yeni açılan pencereyi kapatın. Artık açılan pencerede FTP içeriğini görebilir, bu alana dosya sürükleyebilir veya bu alandan dosya çekebilir, kısaca bir Windows klasörü gibi kullanabilirsiniz.
-
20.04.2008 16:25 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul-Beykoz
kusura bakmayın arkadaşlar başlık açılalı üç yıl olmuş gördüm ama bu gerekli konunun alt larda kalmamasını istediğimden ve işime çok yaradığından cevap yazayım dedim evet explorer gerçektende ftp olarak kullanılıyo bir başka program ihtiyacı olmadan hemde benim çok işime yaradı başkalarınında yarar belki deyip buraya cevap yazma gereği duydum saygılar
Benzer Başlıklar
-
Dxnote32 ile başınız beladaysa okuyunuz.
khansteep tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 31.12.2005, 00:53 -
Web İnceleme Forumu Kuralları (Site tanıtmadan önce okuyunuz)
Sky-KHAN tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 05.12.2004, 09:07 -
Netscape Neden Explorerden İyi
TurkDelphi1 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 16.07.2004, 14:06 -
Antivirüs ve Güvenlik Sitelerini Açamıyormusunuz? Okuyunuz.
borsaforum tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 04.07.2004, 11:04

Alıntıyla Yanıtla

Win7 x64 Ses Sorunu
Bugün, 13:45 / Donanım