PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows İpuçları
Bu Sayfayı Yenile ınternet explorerden ftp olurmu okuyunuz
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan ınternet explorerden ftp olurmu okuyunuz - 09.04.2005, 00:28

Tabii ki olur. Internet Explorer HTML tarzı Web sayfalarının görüntülenmesi yanında gereğinde FTP sitelerini dolaşabileceğiniz bir araç haline de dönebiliyor. Bunu sağlamak içi yapacağınız iş basit: Adres boşluğuna bağlanmak istediğiniz FTP adresini yazın, ancak adres başlangıcı olarak http:// yerine ftp:// ibaresini getirin (ftp://ftp.
cdrom.com gibi).
Peki bağlanmak istediğiniz FTP giriş için bir isim ve şifre istiyorsa ne olacak? Kolayı var. Siz öncelikle ftp:// ile başlamak şartıyla bağlanmak istediğiniz FTP adresini yazın. Daha sonra File menüsüne girin, burada bir şeylerin değişmiş olduğu dikkatinizden kaçmayacak. Şu anda File menüsü altında en başta Login As... diye bir opsiyon görüyor olmalısınız. Bu seçeneği seçerek açılan pencerede isim ve şifre girmenizi bekleyen boşlukları gerekli bilgilerle doldurun. Daha sonra onaylayarak bu yeni açılan pencereyi kapatın. Artık açılan pencerede FTP içeriğini görebilir, bu alana dosya sürükleyebilir veya bu alandan dosya çekebilir, kısaca bir Windows klasörü gibi kullanabilirsiniz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Uzaklaştırıldı

Yakpa Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Beykoz
Varsayılan 20.04.2008, 18:25

kusura bakmayın arkadaşlar başlık açılalı üç yıl olmuş gördüm ama bu gerekli konunun alt larda kalmamasını istediğimden ve işime çok yaradığından cevap yazayım dedim evet explorer gerçektende ftp olarak kullanılıyo bir başka program ihtiyacı olmadan hemde benim çok işime yaradı başkalarınında yarar belki deyip buraya cevap yazma gereği duydum saygılar
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Darksector Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 20.04.2008, 18:34

başlık açılalı üç yıl geçmesi önemli değil yararlı bir konu olmuş bazen bilgileri tazelemek gerekiyor

PCNET FORUMUN DAHA DÜZENLİ OLMASI BİZİM ELİMİZDE

Lütfen başlık açmadan önce forumda arama yapalım aynı başlıklardan yeni başlık açmak yerine bir başlıktan devam edelim http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...erlemeler.html

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
ya olurmu sahin_seyfi Oyunlar 1 21.07.2006 07:50
Dxnote32 ile başınız beladaysa okuyunuz. khansteep Windows İpuçları 0 31.12.2005 02:53
Web İnceleme Forumu Kuralları (Site tanıtmadan önce okuyunuz) Sky-KHAN Web İnceleme 0 05.12.2004 11:07
Netscape Neden Explorerden İyi TurkDelphi1 Yazılım 6 16.07.2004 16:06
Antivirüs ve Güvenlik Sitelerini Açamıyormusunuz? Okuyunuz. borsaforum Windows İpuçları 0 04.07.2004 13:04

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

47 gösterim, 6 yanıt

85 gösterim, 4 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt

99 gösterim, 7 yanıt

26 gösterim, 3 yanıt

28 gösterim, 2 yanıt

39 gösterim, 2 yanıt

24 gösterim, 1 yanıt

20 gösterim, 1 yanıt

13 gösterim, 0 yanıt

34 gösterim, 5 yanıt